Regina Elisabeta se mută din Londra în perioada epidemiei de coronavirus. Unde va locui Suverana Marii Britanii

 Cica Cristina
.

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham și se va muta în perioada următoare, în contextul răspândirii cu rapiditate a noului coronavirus și a speculațiilor potrivit cărora este posibil ca Londra să intre în curând în carantină.

Regina-Elisabeta-1Regina-Elisabeta-1

Regina Elisabeta, în vârstă de 93 de ani, a părăsit Palatul Buckingham într-o limuzină oficială, în mașină fiind și unul dintre câinii ei din rasa Corgi.

Suverana se mută la Castelul Windsor, reşedinţa sa regală situată la vest de Londra, ca măsură de precauție împotriva COVID-19, notează digi24.ro. Toate petrecerile programate în grădina Palatului Buckingham au fost anulate.

Regina Elisabeta pleca oricum în perioada saărbătorilor pascale la Windsor, numai că având în vedere situația actuală a luat decizia să plece mai devreme cu o săptămână.

„Este posibil ca regina să rămână acolo şi după perioada Paştelui', se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al Palatului Buckingham.

În egală măsură, s-a amânat vizita de stat din această primăvară a împăratului Naruhito şi a împărătesei Masako în Anglia.

Sursa foto: pixabay.com, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton