Regina Elisabeta a părăsit castelul Widsor, după 4 luni de izolare! Suverana a plecat în vacanță, dar s-au luat măsuri speciale împotriva infectării cu noul coronavirus

 Cica Cristina
.

După patru luni de izolare, Regina Elisabeta și prințul Philip au părăsit castelul Widsor pentru a merge în vacanța de vară. Nu înainte, însă, de a se lua toată măsurile de precauție necesare împotriva infectării cu noul coronvirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta și prințul Philip părăsesc Windsor pentru a petrece vacanța la reședința regală de la Balmoral.

Din pricina pandemiei de coronavirus și pentru a nu-și asuma niciun risc, cuplul regal a plecat cu avionul. Cei doi au stat în izolare încă din luna martie, iar acum urmează să stea la reședința de vară din Aberdeenshire până la începutul lunii octombrie, notează click.ro.

Citește și: Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, super sexy în costum de baie, la 62 de ani!Tanti Ludmila a făcut senzație pe plajă

Reguli de distanțare sociale, respectate cu strictețe

Sebastian Shakespeare de la 'Daily Mail' relatează că deja un grup de servitori ar fi plecat la reședința scoțiană pentru a pregăti totul pentru sosirea cuplului regal. Angajații care se aflau deja la locul respectiv au fost obligați să stea două săptămâni în carantină pentru a nu exista niciun risc de contaminare.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie.Vedeta a pozat extrem de îndrăzneț!

Măsurile de distanțare socială urmează să fie respectate cu strictețe și la castelul regal nu vor mai dormi alți membri ai familiei regale, ci se vor caza în alte imobile de pe proprietatea de 50.000 de hectare.

Totuși, membrii familiei regale vor avea ocazia să întâlnească cuplul regal, însă numai în exteriorul castelului,în vederea practicării unor activități în aer liber.

Citește și:Viorica și Ioniță de la Clejani, mesaj tranșant de ziua de naștere a Margheritei:„O să te protejăm până la ultima noastră suflare!'

Regina-Elisabeta-1Regina-Elisabeta-1

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton