Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și fosta soție, Mihaela! Au lăsat destinațiile scumpe pentru litoralul românesc

 Cica Cristina
.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au întâlnit față în față cu fosta soție a omului de afaceri și partenerul acesteia, pe litoral. Cei patru stau chiar în același hotel, la Olimp!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a renunțat la vacanțe scumpe sau extravagante anul acesta, pe fondul pandemiei de coronavirus. Omul de afaceri, împreună cu Valentina Pelinel și copiii, au decis să meargă pe litoralul românesc, pentru a se proteja de temutul virus.

„Vreau să am grijă de sănătatea mea și a familiei. Nu risc să plec mai știu eu unde și să mă întorc cu cine știe ce boală! Stau acasă, că e bine și-n România, hai să și punem în practică faptul că avem o țară frumoasă”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Cristi Borcea este vigilent atunci când vine vorba despre COVID-19, dat fiind că este operat pe cord. Evită pe cât posibil aglomerația: „Cred în existența acestui virus. Serios. Nu iau în calcul teorii ale conspirației. Cred că acest nenorocit de coronavirus există și ne afectează pe toți. Trebuie să ne păzim cât putem. Nu mai merg în locuri aglomerate. Poți să mă rogi, să-mi promiți orice, nu aș merge în Mamaia! La înghesuială, la fițe, la nebunie. Stau liniștit, cu distanțare, de ce să fac pe viteazul și să mă expun pe mine și pe familie?!”.

Citește și: Kira Hagi a îmbrăcat un costum de mireasă vechi de un secol și şi-a tatuat o cruce pe frunte.Apariție spectaculoasă a fiicei Regelui

La hotelul din Olimp, care este proprietatea lui s-au adunat șase dintre copiii lui Cristi Borcea, copii Alinei Vidican fiind blocați în America, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au taxat-o imediat:„Nu-și dorește nimeni sa te vadă pleoștită!'

Cum se înțelege Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea

De asemenea, în aceeași locație se află și Mihaela Borcea, fosta soție, alături de partenerul ei, dat fiind că ea este cea care se ocupă, în general, de hotelul din Olimp.

„Au interese comune, sunt copii la mijloc și pentru copii trebuie să se înțeleagă ca să le fie bine atât lor, cât și copiilor. Mihaela este o femeie foarte loială, muncitoare, s-a ocupat și se ocupă de hotelul de la Olimp. Valentina s-a ocupat de camerele noastre, le-a făcut de la A la Z, pentru că mergem cu cei 7 copii acolo, o să ne vedem acolo cu toții, nu sunt probleme', spunea Borcea în urmă cu două săptămâni într-un interviu acordat Kanal D.

Citește și: Sore, imobilizată la pat în urma unui accident suferit pe terenul de tenis.„Acum sunt pedepsită'

Borcea-1Borcea-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton