Reacția acidă a lui Virgil Ianțu, după ce a fost acuzat că a primit bani să spună că are coronavirus: ”Oamenii mor, zilnic”

 Stamen Diana
.

Virgil Ianțu se numără printre vedetele de la noi care au fost confirmate cu noul coronavirus. Mulți nu cred nici acum în noul virus și fac acuzații în rândul persoanelor publice. Reacția lui Virgil Ianțu, după ce a fost acuzat că a fost plătit să spună că a fost infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, Virgil Ianțu a avut o formă ușoară de coronavirus și nu a fost nevoit să fie internat în spital, astfel că timp de două săptămâni a stat izolat la domiciliul. Prezentatorul TV a vorbit despre simptomele pe care le-a avut, dar și cât de mult i-au fost afectați plămânii.

Nu am fost internat, am avut o formă ușoară. Am pierdut gustul și mirosul. Am avut o stare neplăcută vreo patru zile. Acum sunt bine, nu m-am panicat. Am stat două săptămâni acasă, apoi am făcut și investigații, am plămânii afectați sub 10%. Nu au fost probleme', a povestit prezentatorul în cadrul unei emisiuni TV.

În vârstă de 49 de ani, Virgil Ianțu a povestit că după ce a fost confirmat cu noul coronavirus, primele patru zile au fost destul de neplăcute, iar starea s-a accentuat ulterior.

Citește și: Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19: 'Am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă'

Virgil-Ianțu-coronavirus-3Virgil-Ianțu-coronavirus-3

Reacția lui Virgil Ianțu, după ce a fost acuzat că a fost plătit să spună că are coronavirus

Nici acum, când cazurile de COVID-19 au depășit numărul de 4000 în România în doar 24 de ore, unii oameni nu cred în totalitate în existența virusului. Virgil Ianțu a fost acuzat că a primit bani să spună că are coronavirus, iar reacția lui acidă nu a întârziat să apară.

Citește și: Virgil Ianţu – Despre probleme, cu un învingător

E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil. Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei'., a spus vedeta.

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton