Jessica Alves, fosta păpușă Ken, desfigurată de operații estetice: "Am observat că forma feței mele se schimbă"

 Cica Cristina
.

Jessica Alves este complet schimbată! Inițial a devenit cunoscută ca păpușa Ken după ce și-a făcut o serie de operații estetice pentru a semăna cât mai bine cu celebrul partener al păpușei Barbie. Între timp și-a dat seama că, de fapt, vrea să devină femeie și a început intervențiile chirugicele în acest sens… Se pare că seria operațiilor a continuat, numai că ultima dintre acestea a desfigurat-o! Iată cum arată acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rodrigo Alves a devenit de ceva vreme Jessica Alves, mai precis Ken a vrut să devină Barbie, motiv pentru care a apelat la mai multe proceduri care să îl ajute să devină o femeie în adevăratul sens al cuvântului. 

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie’, spunea Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

Pentru a se tranforma așa cum și-a propus, Rodrigo a fost supus unor serii de intervenții chirurgicale, estimându-se că ar fi cheltuit 600.000 de lire. Pentru a fi femeie, a făcut mai multe operații de feminizare facială, operații de mărire a sânilor și operații de augmentare a posteriorului, notează protv.ro.

Citește și: Lidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break!Mesajul care a făcut senzație

Păpușa Ken, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Din păcate, nu toate au fost un succes, Jessica, în vârstă de 37 de ani, având de suferit serios în urma unei proceduri. Ce s-a întâmplat mai exact?

A vrut să aibă bărbia mai ascuțită, și-a injectat filler facial, însă rezultatele nu au fost cele scontate, pentru că la câteva săptămâni s-a infectat, fiind acum de nerecunoscut.

Cu trei luni în urmă m-am dus la un salon de înfrumusețare din Essex pentru face sprâncene false. Cât am fost acolo, am observat că diverse fete își injectau filler în buze și bărbii. Mi-au plăcut rezultatele lor așa că am întrebat dacă mi se poate face bărbia mai ascuțită. Femeia care a făcut injectarea abia își terminase stagiul de pregătire, aceasta injectându-mi un mililitru de substanță în bărbie. După câteva săptămâni am zburat până în Brazilia și am observat că forma feței mele se schimbă. Am făcut o infecție, iar fillerul a inceput să se scurgă, lăsând în urmă o gaură adâncă în centrul bărbiei mele.” , a povestit Jessica, ce a postat și imagini după intervenție, internauții fiind de-a dreptul șocați.

Citește și: Mihai Bendeac a botezat copilul unui concurent de la iUmor.Băiețelul îi poartă numele

S-a ales cu o gaură în bărbie, dar și cu picioarele distruse, dat fiind că a apelat la aceeși procedură: „Picioarele mele se umflaseră așa tare și aveam dureri.”

Jessica-Alves-papusa-Ken-1Jessica-Alves-papusa-Ken-1

Jessica Alves: „M-am întâlnit cu 5 medici și nu m-au putut ajuta”

Fosta păpușă Ken a solicitat ajutorul medicilor din Londra și cum nu au putut să o ajute să-și rezolve problema, a plecat la Istanbul, însă nici experții turci nu i-au dat vești mai bune: „M-am întâlnit cu cinci medici și nu m-au putut ajuta. Nu știau cum să îmi scoată fillerul din picioare sau cum să-mi închidă gaura din bărbie.”

Citește și: Îl mai ții minte pe frumușelul din telenovela „Pisică sălbatică'?Cum arată Mario Cimarro la 49 de ani

Toate aceste experiențe au fost traumatizante pentru Jessica, care susține cu tărie că nu este dependentă de operații estetice, ci doar trebuie să finalizeze procesul de tranziție de la bărbat la femeie.

Am făcut aceste operații din motive de sănătate în plus, sunt încă în tranziție de la bărbat la femeie, așa că încă câteva operații vor fi necesare pentru a-mi perfecționa aspectul feminin.”

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton