A fost crai, în trecut! Răzvan Fodor, amenințat la telefon de soțul unei femei: ”Mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea”

 Oana Popoiag
.

Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, se poate lăuda, la cei 44 de ani ai săi, cu o vastă experiență de viață. De zece ani are un mariaj exemplar cu Irina, care i-a dăruit și o fetiță, dar puțini își mai amintesc că în 2000 Fodor rupea inimi pe bandă rulantă. Vedeta a povestit un episod spectaculos din acea perioadă.

Răzvan Fodor a câștigat, alături de Chef Florin Bontea, Asia Express, după ce competiția l-a ținut vreme de două luni departe de casă. Fodor a avut dificultăți în a gestiona nu doar provocările concursului, ci și dorul de familia lui, formată din soția sa, Irina, și fetița lor, Diana.

Fodor și Irina au un mariaj extrem de frumos, cei doi fiind căsătoriți din 2010. Dar până să fie cucerit definitiv de Irina, artistul a avut multă vreme o reputație de adevărat crai.

Răzvan Fodor a fost amenințat prin telefon

Răzvan Fodor de la Asia Express a povestit la un moment dat, conform Cancan, că era să intre în bucluc din cauza unei femei. Acesta a primit un telefon de amneințare de la soțul unei anume Carmen.

'Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea. Eu cunosc vreo cinci femei ce poartă acest nume. Nu-mi mai rămâne decât să le ocolesc pe toate. Dacă mă caută Carmen Electra, mă risc', și-a amintit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor de la Asia ExpressRăzvan Fodor de la Asia Express

Foto: Instagram

Citește și: Ioana Ginghină a ieșit din casă de două ori, în 6 săptămâni de carantină: „Mă spăl pe mâini, dar nu dezinfectez. Nu văd cum ar putea ajunge coronavirusul la mine” / INTERVIU

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton