Cătălina Șeicaru de la Exatlon a născut. Prima imagine cu bebelușul

 Stamen Diana
.

Bucurie mare pentru fosta concurentă de la Exatlon. Cătălina Șeicaru a născut un bebeluș perfect sănătos. Proaspăta mămică a făcut publică și prima imagine cu copilașul.

În plină pandemie de coronavirus, Cătălina Șeicaru de la Exatlon a născut. Proaspăta mămică a împărtășit marea veste cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

La 25 de ani, fosta concurentă de la Exatlon și-a îndeplinit visul de a deveni mamă. Chiar înainte de a participa la emisiune, Cătălina Șeicaru declara că își dorește să rămână însărcinată și să-și întemeieze o familie.

„Mă văd cu un copilaș pentru că îmi plac foarte mult copiii. Vreau să am propria mea afacere la care eu și iubitul meu lucrăm deja, în domeniul moto. Mă văd administrând această mică afacere și aproape de familie, sunt o familistă', spunea Cătălina înainte să afle că este însărcinată.

Cătălina Șeicaru a fost concurentă în sezonul 3 la Exatlon, alături de Diana Pivniceru, Ami, Mario Fresh, Ciprian Mariș, Andreea Zaragiu, Costin Gheorghe, Andrei Boțoacă, Ion Surdu, Andreea Arsine.

Citește și: Ioana Ginghină a ieșit din casă de două ori, în 6 săptămâni de carantină: „Mă spăl pe mâini, dar nu dezinfectez. Nu văd cum ar putea ajunge coronavirusul la mine' / INTERVIU

FOTO: Instagram

Cătălina-Șeicaru-și-iubitulCătălina-Șeicaru-și-iubitul
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton