Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au oprit în timpul cursei de la Asia Express să salveze un om, implicat într-un accident rutier: "Tot ce ne doream era ca nu cumva în groapă să fie vreun copil"

 Cica Cristina
.

Imprevizibilul pândește la orice pas la Asia Express. De data aceasta, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au asistat la un accident rutier și au dat dovadă de prezență de spirit, intervenind prompt pentru a ajuta victima.

Asia-express-1Asia-express-1

După ce au încheiat o altă probă dificilă la Asia Express, când, printre altele, au avut de căutat monede în bălegar, echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au urmat cursa către Muñoz. În timp ce căutau o mașină, deși erau presați de timp pentru a ajunge cât mai repede la Gina, Fodor și Bontea au reacționat de îndată ce au auzit țipete, când un bărbat a fost implicat într-un accident rutier.

Citește și: EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express:„E imposibil să nu ți se umezească ochii!'

Cu prețul că vor ajunge printre ultimele echipe, cei doi au acționat rapid. Nu au stat pe gânduri și au alergat către locul accidentului pentru a încerca să ajute bărbatul. Au încercat să îl scoată încet, pentru a nu agrava cumva starea bărbatului, având în vedere că nu puteau ști ce leziuni ar putea avea. Răzvan Fodor a oprit motorul și au făcut tot posibilul să-i protejeze piciorul.

„Am oprit în drumul mare, când deodată în dreapta mea am auzit niște țipete ale oamenilor care vedeau ce se întâmplă. Când mai aveam doi pași până să ajung la el, tot ce îmi doream era ca nu cumva în dreapta lui, în groapa aia, să fie vreun copil. Ne gândeam să nu îi facem rău”, a spus Răzvan Fodor.

Citește și: Reguli schimbate în ultimul moment la Asia Express.Nu s-a mai întâmplat asta în niciun sezon

„Ne-am uitat să nu fie lovit. Răzvan a oprit imediat motorul. Avea piciorul cumva între ghidon și rezervor. Am încercat să îl scoatem de acolo, dar nu știam dacă nu cumva îi rup piciorul, nu e bine să îl atingi în acele momente”, a declarat la rândul lui și Sorin Bontea.

Totul e bine când se termină cu bine. Bărbatul a reușit să iasă teafăr și nevătămat, fără să aibă vreo rană sau vreo leziune gravă.

Sursa foto: captura Antena 1, Facebook

Citește și: Cum arăta Radu Vlăduț înainte de a participa la Asia Express. Partenerul lui Alex Abagiu este total schimbat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton