Monica Pop, reacție tranșantă după decizia de închidere a policlinicilor și a cabinetelor dentare: "Sunt mulți alți pacienți în țara asta, nu numai cei cu COVID-19. E război"

 Cica Cristina
.

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, se arată deranjată de hotărârea luată de autorități în ceea ce privește închiderea policlinicilor și a cabinetelor dentare pentru o perioadă de timp.

monica-pop-1monica-pop-1

Medicul Monica Pop este revoltată că s-a luat decizia de a se închide temporar cabinetele dentare și policlinicile în contextul pandemiei de coronavirus. 

Ea susține că această decizia va avea consecințe, printre ele numărându-se supraaglomerarea spitalelor. Medicul precizează că, până la urmă, oamenii mai au și alte boli, nu toți sunt infectați cu noul coronavirus. Multe persoane care suferă și de alte boli au nevoie să meargă la diverse controale, notează spynews.ro.

Citește și: Elena Cârstea se teme pentru sănătatea fiicelor sale. Cele două fete sunt în prima linie de luptă împotriva coronavirusului

„Lăsaţi policlinicile şi cabinetele dentare să funcţioneze!

Sunt mulţi alţi pacienţi în țara asta, nu numai cei cu COVID-19. Nu e singura boală de pe pământ! Dacă nu se vrea să-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult şi tratament. Cu măsurile de rigoare. Şi program adaptat!

Cui foloseste închiderea policlinicilor? De ce să fie supraaglomerate Camerele de Gardă ale spitalelor şi UPU?! La policlinici şi cabinete sunt medici, cu experienţă. E mare nevoie de ei, acum mai mult decât oricând! E război!„, a scris Monica Pop pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Preşedintele care refuză măsurile de izolare și sfidează coronavirusul: „Este doar o nouă psihoză. Lumea civilizată înnebuneşte. Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton