Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: "A fost ceva înfiorător"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Răzvan Fodor este un bărbat împlinit și a găsit echilibrul ideal între carieră și familie. Se ceartă foarte rar cu Irina, soția lui, iar micile discuții pornesc doar de la probleme banale. Cea mai grea perioadă pentru el a fost momentul când a fost nevoit să stea departe de fiica lui și partenera lui de viață fără să poată comunica, la Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ești un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Care este secretul, cum ai găsit acest echilibru perfect între profesie și familie?

E o întrebare foarte frumosă, aș avea atâta să povestesc, dar mi-e teamă că tot numărul revistei ar fi ocupat doar de răspunsul la această întrebare. Secretul  e simplu, m-am construit eu așa și am  fost sănătos la cap! Statutul de „vedetă l-am câștigat foarte greu și am lucrat  foarte mult pentru el, iar succesul a venit treptat, așa că nu m-am îmbătat,  nu m-a lovit brusc.

Razvan-Fodor-1-1Razvan-Fodor-1-1

Răzvan Fodor: „Ne dorim aceleași lucruri'

Pe de altă parte,  mi-am dorit de atât de mult timp o  familie, încât, atunci când am găsit persoana potrivită, mi-am dat seama că ea este și pot să fac acest pas cu ea. Din acel moment a apărut un alt noroc am dat nu doar de persoana potrivită, ci de  cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine.

Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm aceleași lucruri, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze. Noi amândoi suntem liber profesioniști, adică azi muncim, mâine nu, astfel că am învățat să gestionăm fiecare ban care ne intră în casă.

Răzvan Fodor: „Nu fugim după averi'

Nu facem rabat la mâncare și la vacanțe, de fapt acolo ni se duc toți banii, pentru că ne-am pus în cap că nu trebuie să facem averi, prin urmare, nefugind după averi, nici nu trebuie să muncim foarte, foarte mult. Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armonie.

Dacă toate lucrurile acestea le vorbești și le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar și cu persoana care apare în viața ta, chiar dacă încă nu știi încotro duce drumul, nu vei da greș niciodată. Iar dacă e să vorbim despre un secret, dacă se poate spune așa, cred că acesta este.

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:”Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express:”Am și datorii!”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei:„Nu a existat nici un partaj'. Cum a reacționat Mioara Roman

De la ce pornesc certurile în căsnicia Irina- Răzvan Fodor

Se întâmplă să vă mai și certați? Cine cedează primul? Bănuiesc că în perioada de izolare, dacă tot ați stat mai mult timp împreună, ați avut timp pentru toate…

Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. (râde)

Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi. Prin urmare, totul se întâmplă la noi acasă sau prin casele lor, noi nu ieșim în cluburi, în restaurante, eu gătesc și mă mândresc chiar că o fac mai bine decât aș putea să mănânc în multe restaurante din București.

Tocmai de aceea, izolarea și perioada de pandemie – poate supăr pe mulți – pentru noi au picat ca o mănușă: noi cu noi, cumpărături livrate la ușă, de unde iarăși motiv de ceartă pentru că ea dezinfecta totul, iar eu uitam să mă spăl pe mâini. Iarăși zece minute de ceartă! Cam acestea ar fi toate certurile noastre în cei 14 ani petrecuți împreună.

Răzvan Fodor: „Să nu auzi vocea copilului sau a soției e groaznic'

Bănuiesc că una dintre cele mai grele perioade pentru voi, ca familie, a fost când ați stat despărțiți în timp ce tu te aflai la „Asia Express. Cum ai depășit momentele în care dorul de fetele tale devenea insuportabil?

Am lucrat în multe proiecte grele ca stil de muncă, număr de ore de filmare, consum, dar „Asia  Express a bătut tot, pentru că am stat timp de 57 de zile fără ele, fără telefon și informații despre ele. De fapt, primeam doar mici update-uri din partea echipei că s-a luat legătura cu ele și e totul bine acasă, iar Irina era înștiințată că eu sunt în continuare bine.

A fost ceva înfiorător, să nu auzi măcar un minut vocea copilului sau a soției e ceva groaznic! Pentru mine, cel puțin, a fost… Doamne ferește! Iar anul trecut era cât pe ce să trăiesc din nou treaba asta, pentru că am stat vreo 50 de zile în Turcia, la filmările pentru emisiunea „Burlacul. Vorbeam la telefon de data aceasta, dar nu îmi era suficient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar, pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton