Christina Aguilera, greu de recunoscut pe stradă: s-a îngrășat din nou. Cum a fost surprinsă de paparazzi

 Cica Cristina
.

Christina Aguilera are apariții impecabile pe scenă și face furori aproape la fiecare apariție. Se pare, însă, că perioada de carantină nu prea i-a priit, fiind aproape de nerecunoscut. Iată cum a fost surprinsă diva de paparazzi, după ce a pierdut lupta cu kilogramele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Face spectacol pe scenă, are o voce dumnezeiască, atrage privirile tuturor cu ținute extravagante și de efect! Totuși, ultimele imagini apărute cu artista par să indice că cele enumerate ar fi doar o frumoasă amintire.

2019 iHeartRadio Music Festival – Night 1 – Press Room2019 iHeartRadio Music Festival – Night 1 – Press Room

Christina Aguilera s-a îngrășat din nou

Christina Aguilera s-a schimbat radical, fiind cu greu de recunoscut pe stradă. Diva a fost fotografiată de paparazzi în timp ce pleca din locuința din Miami, iar fanii au rămas surprinși de aspectul afișat de aristă. Cu o șapcă, ochelari de soare, îmbrăcată casual, primul detaliu care a atras atenția a fost faptul că a pieredut lupta cu kilogramele.

Christina Aguilera nu mai are silueta de odinioară și se pare că pandemia și faptul că a stat departe de concerte nu au ajutat-o foarte mult.

Nu este prima dată când diva se confruntă cu probleme de greutate, ci și-a mai șocat fanii și în trecut cu aparițiile sale.

Christina Aguilera, oscilații de greutate de-a lungul timpului

Oscilațiile de greutate pe care le-a avut de-a lungul timpului sunt aproape la fel de celebre ca hiturile ei. După ce reușise să slăbească considerabil, interpreta hitului ‘Genie in a bottle’ a luat pe toată lumea prin surprindere, luând brusc proporții îngrijorătoare.

Atât stresul, cât și cele două nașteri, prima în 2007, a doua în 2015, dar și unele probleme de sănătate, se pare, și-au pus amprenta de-a lungul timpului asupra greutății artistei.

Am avut urcușuri, am avut coborâșuri. Am fost ori prea slabă, ori prea grasă. Am fost criticată pentru ambele variante, nicicum nu era bine. Am blocat acest zgomot inutil, am încetat să mai aplec ureche. Eu îmi iubesc corpul. (…) Nu mă cântăresc niciodată, totul ține de cum te simți în hainele pe care le porți. Ce arată bine pe un anumit tip de siluetă nu vine bine pe altul și tot așa. Am încredere în mine, mă accept așa cum sunt. Mi-a luat ceva timp să ajung aici, dar totul ține de cum te percepi‘, povestea ea în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton