"Îți pui pirostriile"? Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

 Cica Cristina
.

După sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub de la Ferma mulți s-au întrebat dacă relația dintre cei doi va dura și în afara competiției. Ușor, ușor, pare să se contureze o legătură tot mai strânsă între concurenții de la Ferma!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Părerile sunt împărțite cu privire la relația dintre George Burcea și Viviana Sposub la Ferma. Cert este că cei doi s-au apropiat destul de mult și din declarațiile date de George Burcea este posibil ca afară să se contureze o relație serioasă.

Răspunsul oferit de George Burcea despre o nuntă cu Viviana Sposub

Mai în glumă, mai în serios, se pare că George Burcea are intenții serioase cu Viviana Sposub, mai ales dacă se ia în considerare răspunsul dat de actor privind o posibilă nuntă cu frumoasa coprezentatoare de la Vorbește Lumea.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

Într-o discuție din care umorul nu a lipsit, George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?'. Răspunsul oferit de actor a fost total neașteptat, dar hotărât: DA. Glumele au mers mai departe la Ferma, Piștereanu precizându-i că ar dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul.Emisiunea s-a filmat în Turcia

George Burcea, despre Viviana Sposub: „E o fată pe care este nevoie să o iubești'

George Burcea a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, Viviana Sposub, mai ales după sărutul pe care și -au dat la plecarea sa în tabăra Bandiților.

„Noi nu am vorbit nimic. Despre ea și despre mine sau despre potențial noi. Îmi place foarte mult Viviana, dar cum am spus și la începutul Fermei eu mai am lucruri de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit să fac aici un tămbălău.

Citește și: Clipe cumplite pentru Mirela Vaida. Copiii ei sunt bolnavi, iar vedeta e disperată:„Cel mic e și mai afectat'

George-Burcea-Viviana-Sposub-3George-Burcea-Viviana-Sposub-3

O să ajung acasă frumos, o să încerc să-mi rezolv treburile pe care le am și apoi să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu. Viviana nu este o fată de rănit, nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi, să o aperi„, a declarat George Burcea, după sărutul cu Viviana Sposub.

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Întrebat dacă în momentul în care va ieși din Ferma, o va căuta pe Viviana Sposub, George Burcea a dat un răspuns sigur: „Absolut. Pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care le voi căuta„.

Acestea nu sunt singurele declarații ale lui George Burcea, care au vizat-o pe Viviana Sposub, el precizând după noaptea petrecută împreună că este foarte frumoasă și…călduroasă‘.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton