Jador și Carmen de la Sălciua, relație neașteptată. Ce legătură există între cei doi: ”Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi”

 Stamen Diana
.

Jador și Carmen de la Sălciua vin cu o veste total neașteptată pentru fanii lor. Cei doi artiști vor avea prima colaborare împreună, iar fosta iubită a lui Culiță Sterp este total impresionată de artist.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador și Carmen de la Sălciua și-au unit forțele pentru o melodie cu care speră că vor sparge topurile muzicale. Cei doi artiști au bătut palma pe plan profesional și au înregistrat prima lor piesă. Fosta iubită a lui Culiță Sterp are numai cuvinte de frumoase despre fostul concurent de la Puterea Dragostei.

'Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Dar este evident că, atunci când vine vorba de muzică, chiar este un profesionist. În plus, Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din  cale afară', a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: 'Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată'

Jador-și-Carmen-de-la-Sălciua-2Jador-și-Carmen-de-la-Sălciua-2

Jador și Carmen de la Sălciua au legat o relație de prietenie

Se pare că lucrurile au mers foarte bine între cei doi cântăreți, iar după câteva ore bune petrecute pe platourile de filmare, cei doi au legat o relație de prietenie. Carmen de la Sălciu a fost plăcut surprinsă de Jador și este fericită că au colaborat foarte bine pentru proiectul pe care îl au împreună.

'Chiar simt că este un tip sincer și mi-a plăcut să lucrez cu el. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, mai ales având în vedere faima lui (râde, n.red.). Dar ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional. Nu dau mai multe amănunte, dar aștept cu nerăbdare să îi văd forma finală a clipului și să o lansăm', a declarat artista pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul dureros despre operațiile estetice prin care a trecut: „N-am putut să respir șase zile…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton