N-au rezistat unul fără celălalt. Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat la două zile după despărțire

 Stamen Diana
.

La doar câteva zile după ce sexy-asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a anunțat că este din nou singură, iată că despărțirea nu a durat prea mult. Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Vestea că vedeta de la Antena 1 s-a despărțit de iubit a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că a fost și cerută în căsătorie. După două zile de la despărțire, Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, iar cei doi sunt foarte fericiți împreună.

Fără să le pese de ce va spune lumea, cei doi au postat imagini cu ei pe rețelele de socializare. Este evident că despărțirea lor a venit în urma unei mici neînțelegeri, iar situația nu a fost atât de gravă încât să se despartă definitiv.

Ramona Olaru și Cuza au format un cuplu, după ce sexy-asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a divorțat de soțul ei.

Citește și: Ramona Olaru s-a despărțit de iubitul ei! „Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de Cuza

După o mică despărțire, Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat. În urmă cu două luni, vedeta era cerută în căsătorie de iubit.

La nici șase luni de când au început relația, sexy-asistenta de la Neatza a avut parte de o surpriză de proporții, în timp ce se afla într-un club, chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Sub privirile prietenilor, care și-au încurajat amicul să facă marele pas, Cuza a îngenunchiat și a cerut-o de soție pe Ramona Olaru, vizibil suprinsă de gestul iubitului.

Citește și: Ramona Olaru refuză să divorțeze. Asistenta TV îl iubește prea mult pe soțul ei: 'Eu nu vreau'

FOTO: Instagram

Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-împăcat-1Ramona-Olaru-și-Cuza-s-au-împăcat-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton