Alex Bodi tocmai s-a întors de la Londra și e obligat să stea în autoizolare, daaar....a fost filmat în mașină cu Bianca Drăgușanu!

 Oana Popoiag
.

În plină pandemie de coronavirus, într-o Românie aflată în stare de urgență, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online imagini din timpul unei 'escapade' cu mașina prin București, alături de Alex Bodi. Gestul este cu atât mai surprinzător cu cât bărbatul s-a întors recent de la Londra și, conform măsurilor impuse de autorități, ar fi trebuit să stea în izolare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt permanent în atenția presei, în special prin povestea lor de dragoste cu năbădăi. De data aceasta, nu problemele sentimentale îi aduc sub lupă, ci un gest care a ridicat multe semne de întrebare.

În plină pandemie de coronavirus, cei doi au ieșit la o plimbare cu mașina, Bianca Drăgușanu filmând totul. Cel puțin, așa reiese din filmarea postată chiar de Bianca pe Instastory. Dacă această plimbare putea fi pusă pe seama faptului că cei doi au ieșit din casă pentru aprovizionare, în cazul lui Bodi lucrurile se complică.

Partenerul Biancăi s-a întors în urmă cu câteva zile de la Londra, așadar, conform măsurilor impuse de autorități, ar fi trebuit să intre în izolare timp de 14 zile, pentru a evita o posibilă răspândire a virusului COVID-19.
Bianca Drăgușanu comentează imaginile

Contactată de Libertatea în legătură cu imaginile din mașină, Bianca Drăgușanu a dat două răspunsuri diametral opuse. Dacă prima dată a declarat 'da, sunt făcute astăzi, am fost de acasă la Carrefour', a doua oară a negat.

'Sunt de la sfârşitul lunii februarie, de o lună le am. Şi eu sunt în carantină, cum este toată lumea. Doamne, dacă acum pun imagini de la piscină înseamnă că sunt la piscină?', a susţinut Bianca, la cea de-a doua convorbire cu Libertatea. „Alex, soţul meu, a pus poză cu mine şi cu el acum vreo două zile, de la Revelion. Înseamnă că am fost la discotecă? Nu mă daţi pe mine exemplu negativ al acestei ţări, că nu sunt eu aşa ceva', a adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex BodiBianca Drăgușanu și Alex Bodi

Foto: captură, Instagram

Citește și: Anca Lungu, mărturisiri după 14 zile de izolare, în Franța: „Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton