Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! e din nou singură. Vedeta s-a despărțit de iubit definitiv: ”Telenovela vieții...”

 Stamen Diana
.

Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! e din nou singură, după ce a pus punct definitiv relației cu iubitul cu care abia se împăcase. Concurenta nu vrea să se mai împace cu cel care i-a fost alături în ultimul timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nici bine nu se împăcase cu iubitul ei, că s-au și despărțit. Raluca Tănase de la Bravo, ai stil! i-a spus adio lui Emil, după doar câteva luni de la împăcare. Se pare că relația lor nu a mai funcționat și au deci că cel mai bine e ca fiecare să o ia pe drumul lui.

Citește și: Raluca Tănase a ajuns de nerecunoscut, din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum concurenta de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Vestea că nu mai formează un cuplu cu Emil a fost dată chiar de Raluca Tănase în timpul filmărilor pentru Bravo, ai stil!. 'M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv', a declarat vedeta.

Raluca-Tănase-de-la-Bravo-ai-stil-s-a-despărțit-de-iubit-2Raluca-Tănase-de-la-Bravo-ai-stil-s-a-despărțit-de-iubit-2

Ilinca Vandici a fost sceptică atunci când a auzit că nu se vor mai împăca, pentru că nu este pentru prima dată când se despart, iar peste un timp au revenit la sentimente mai bune.

Raluca Tănase este acum o femeie singură și își dedică cea mai mare parte a timpului proiectului de la Kanal D. Vedeta își dorește ca de fiecare dată să-i impresioneze pe jurații de la Bravo, ai stil! cu ținutele sale.

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton