Într-un exces de furie, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care Florin Pastramă a agresat-o la shaormerie: ”Lui îi e milă de toți, dar de mine...”

 Stamen Diana
.

Recent, în presă au apărut imagini în care Florin Pastramă era agresiv fizic și verbal cu Brigitte. Deși au încercat să minimizeze gravitatea situației atunci, vedeta a dezvăluit într-un exces de furie motivul scandalului de la shaormerie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au format un cuplu la Ferma, iar de atunci au rămas împreună. Relația lor nu a fost întotdeauna roz, ci au mai existat și episoade care vor să fie uitate acum.

În presă a apărut un filmuleț în care Brigitte era agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Afaceristul era violent, moment în care vedeta s-a speriat și s-a pus pe jos plângând. Atunci când au apărut imaginile, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat să nu dea prea mare importanță acestui subiect.

Citește și: Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o…

Într-o conversație telefonică, Brigitte și-a ieșit din minți și a început să țipe la persoana cu care vorbea, cel mai probabil angajat al shaormeriei pe care o deține. Vedeta susține că cineva i-a furat hardul și a dat imaginile la presă.

'Mi-a furat hardul și a scos video de acolo. Păi e normal? Zice că se duce la toaletă și îmi fură mie lucrurile din spate de acolo, că cică e client și de fapt e Paparazzi. Nu aveți voie să lăsați pe nimeni la toaletă, aia e toaleta personalului.', a spus Brigitte Pastramă plină de nervi.

brigitte-florinbrigitte-florin

Citește și: Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și fiica ei: se ceartă des! Florin dă din casă: „Sara crede că mama ei îi vrea răul”

Motivul pentru care s-au certat la shaormerie

Furioasă, Brigitte a recunoscut că se certa cu Florin Pastramă, însă neagă că ar fi fost vorba despre agresiune fizică, deși imaginile arătau altceva. Vedeta a mărturisit că întreg scandalul ar fi pornit din cauza angajaților de la shaormerie, pentru că soțul ei nu se impune în fața lor.

'Au furat hardul meu ars și au găsit acolo că m-am certat cu Florin. Mare lucru… Zici că nu se ceartă toți. Nu e așa… mai avem și probleme. Nici nu mă bătea în primul rând, mă certam cu el. De la angajați mă certam. Nu mai puteam… eram ruptă. Munceam nonstop cu angajații plătiți. Ei îi cocoloșește pe toți angajații, de aia m-am certat cu el. Lui îi e milă de toți, dar de mine…', a spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Scandal în casa lui Brigitte Pastramă: s-au auzit țipete și pumni în pereți! Gestul care a enervat-o la culme pe soția lui Florin Pastramă

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton