Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a făcut imediat după emisiune

 Cica Cristina
.

Noi detalii din culisele Bravo, ai stil! Celebrities. Raluca Tănase de la Bambi ar fi prima vedetă eliminată din competiție. Iată ce a făcut blondina după ieșirea din emisiune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cancan.ro dezvăluie că la puțin timp de la reluarea filmprilor show-ului de la Kanal D, Raluca de la Bambi a și părăsit competiția, clasându-se pe ultimul loc în preferințele publicului. Aparent, stilul său vestimentar nu a fost pe placul telespectatorilor, motiv pentru care s-a și ajuns la eliminarea sa din competiție.

Se pare totuși că Raluca nu a suferit mult din această cauză, ba chiar a profitat de faptul că nu mai trebuie să se prezinte la filmări pentru a pleca într-o vacanță binemeritată.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

A mers în Italia și în Franța, la Saint Tropez, din fotografiile postate pe rețelele de socializare reieșind că vedeta a petrecut și încă se mai bucură de momente unice alături de iubit, sora ei, Denisa și prietenii din gașcă, printre care se numără și Delia și Răzvan, soțul acesteia.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit!Motivul pentru care și-au spus adio

Raluca Tănase, în mijlocul unei controverse la Bravo, ai stil!

Raluca de la Bambi a fost în centrul unui scandal la început de an, fiind acuzată de colegele de la Bravo, ai stil! Celebrities că a plecat în Dubai în căutare de „sponsor”.

Jumătatea de la Bambi a mers să se relaxeze și să-și reîncarce bateriile, luând o pauză de la filmări. La scurt timp de la întoarcere, a fost acuzată că ar fi o 'întreținută'.

Citește și: Despărțiți, dar împreună!Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

Maria Ilioiu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost cea care a spus chiar în timpul emisiunii că este 'expirată' pe plan profesional, motiv pentru care a plecat pe meleaguri străine în căutarea unui sponsor sau în compania unuia.

Raluca-Tanase-1Raluca-Tanase-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton