Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit! Motivul pentru care și-au spus adio

 Cica Cristina
.

Ana Maria Mocanu și Rareș s-au depărțit din nou. Trăiesc o iubire ca în telenovele, presărată cu numeroase despărțiri. Iată motivul pentru care și-au spus adio de această dată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-au iubit o perioadă, apoi s-au despărțit, pentru ca trei zile mai târziu să se împace pe motiv că nu pot sta unul fără celălalt. Fosta asistentă TV a lămurit după ultima împăcare că cei doi nu locuiesc împreună, și că momentan nu au planuri de căsătorie, însă sunt fericiți unul în preajma celuilalt.

Când lucrurile păreau că mergeau mai bine ca niciodată, iată că totul a luat o turnură total neașteptată. O femeie ar sta în spatele despărțirii, mai exact fosta iubită a lui Rareș, potrivit spynews.ro.

Citește și: Despărțiți, dar împreună!Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

Cine este femeia din cauza căreia s-au despărțit

Înainte de relația cu Ana Maria Mocanu, Rareș s-a iubit cu Rose, femeia care a avut o relație și cu Radu Mazăre. De curând, fosta parteneră a iubitului Anei Mocanu a început să posteze mai multe fotografii în care apare cu Rareș, pe rețelele de socializare. Și asta nu e tot! Ceea ce a înfuriat-o pe brunetă au fot descrierile mult prea personale cu privire la povestea lor de iubire.

'Ne-am iubit într-un fel, stil în care nici o altă relație nu ar fi putut rezista. A fost o iubire nebună, plină cu toate condimentele, dar frumoasă. Eu am fost cea care a greșit, dar am rămas prieteni.', a transmis Rose pe Facebook.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

Reamintim că la ultima împăcare, Rareș a a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare: ‘În acele 10 minute am fost convinsă că așa voi rămâne: singură. El a făcut primul pas. Am tot discutat la telefon și atunci ne-am certat la telefon. După care mă întreba în cât timp sunt gata pentru vacanță. A fost o surpriză super plăcută și ne-am super relaxat! Ne-am plimbat și cu barca.’, a precizat Ana Maria Mocanu la acel moment.

Citește și: Ce mult a crescut fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur!Cum arată Roxana la 8 ani și cum a fost sărbătorită de ziua ei

Ana-Maria-Mocanu-2-1-1Ana-Maria-Mocanu-2-1-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton