Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță: "Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută"

 Cica Cristina
.

Noi detalii ies la iveală în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. După ce soția sa a cerut ordin de restricție, artistul a depus un document în instanță un document din care ar reieși o posibilă infidelitate a mamei fetițelor sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce la început se anunța ca fiind un divorț simplu, pe cale amiabilă, care nu va ridica niciun fel de probleme s-a tranformat destul de repede într-un adevărat război între cei doi foști parteneri.

Au două fetițe împreună, o căsnicie de 8 ani în spate, însă lucrurile au luat o turnură total neașteptată după despărțire.

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare, pe măsură ce ies detalii tot mai controversate. Întâi, Raluca a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, după ce ar fi agresat-o, iar reacția lui Pepe a venit destul de prompt, tot în instanță.

Pepe a depus contestație la ordinul de restricție

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului și ies la iveală noi detalii total neașteptate. Documentul lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă.

'Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugandu-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.', e o parte din declarația sa.

Pepe a căutat dovezi ale presupusei infidelități a soției sale

În încercarea de afla dacă exista o urmă de adevăr în cele spuse de jurnalist, Pepe a început să caute 'dovezi' pentru a vedea cum stau, de fapt, lucrurile. Spre uimirea sa a realizat că există o legătură între bărbatul amintit și soția sa.

'Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat.', se mai arată în document obținut de Spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț:'Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor'

Citește și: Pepe a fost acuzat și de Oana Zăvoranu că ar fi bătut-o:„M-a strâns de gât, mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul'

Citește și: Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat.Care a fost motivul despărțirii, după 7 ani de relație

Citește și: A început scandalul! Pepe, prima reacție după ce Raluca a obținut ordin de restricție împotriva lui:'Vom discuta în instanță'

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?

Pepe i-ar fi solicitat explicații că nu a fost alături de fetițe în perioada amintită, însă reacția Ralucăi a fost total suprinzătoare.

'Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de soția mea ln mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec da. De la munte.

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LASÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!”.

Pepe-1-1Pepe-1-1

Pepe neagă că ar fi fost violent

Pepe neagă în același document că ar fi devenit devenit agresiv cu soția sa. Admite că a ridicat tonul și că spiritele s-au încins la acel moment, însă nu că ar fi fost violent și consideră că Raluca nu ar fi avut de ce să solicite ordin de restricție.

Mai mult, nici reacția soției sale nu ar fi fost una tocmai adecvată, dat fiind că ar fi intenționat să-l provoace prin jigniri și gesturi care să-l determine s reacționeze violent.

'Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsa în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașca de prieteni, printre care și …. cu care deja filtrtreaza. aceasta fiind agitata și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)

Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, mă jignit, mă scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu pătrându-mi calmul și neluând în seama toate cele spuse și primite de la ea', ar mai fi spus Pepe în documentul amintit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton