Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat apartament, garsonieră și mașină lui Robert Sfăt: "Fiul meu nu mai cheltuie banii pe prostii"

 Cica Cristina
.

Robert Sfăt s-a așezat, în sfârșit, la casa lui! Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat un apartament în care să locuiască, dar și o garsonieră unde va putea să pună bazele carierei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și fiul ei, Robert, pare că au îngropat securea războiului. După o serie de scandaluri și acuzații dure pe care și le-au adus unul altuia, cei doi, mamă și fiu, au ajuns la un numitor comun.

În urmă cu mai bine de o lună, Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, erau la cuțite și aruncau cu noroi unul în celălalt. Vedeta nu a mai suportat comportamentul băiatului ei și l-a dat afară din casă. Până la urmă Robi a ajuns să locuiască în casa mamei lui Florin Pastramă.

Robert Sfăt se mută la casa lui

Florin Pastramă a insistat ca Robi să se mute în casa în care el a locuit până să se căsătorească cu Brigitte. Fiul vedetei a acceptat într-un final să locuiască alături de mama lui Florin Pastramă, în aceeași curte, însă în case diferite.

Acum, însă, după o perioadă în care a avut timp să se gândească în liniște, Brigitte a luat o decizie neașteptată: i-a luat fiului ei un apartament cu două camere, o garsonieră unde va avea posibilitatea de a-și face studio muzical, dar și o mașină scumpă. Visul lui Robert a devenit realitate, iar acum se va muta cu iubita lui.

Citește și: Cum a reușit Brigitte Pastramă să se împace cu fiul ei.A cheltuit 50.000 de euro pentru a face pace cu Robert

Citește și: Brigitte Pastramă, decizie de ultimă oră! Vinde apartamentul de lux, cumpărat în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, pentru a-i da bani fiului său:”Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic”

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta:„Nici nu știe ea cât de mult semănăm'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț:'Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor'

Brigitte Pastramă: „Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”

La rândul ei, Brigitte s-a declarat mulțumită și fericită că, în sfârșit, fiul ei o va lua pe calea cea bună.

Briggite-Pastrama-3Briggite-Pastrama-3

„Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!', a precizat Brigitte Pastramă, în cadrul show-ului „Brigitte și Pastramă'.

De asemenea, ea a precizat că nu îl va lăsa de izbeliște nici de acum încolo pe fiul ei și va continua să muncească pentru a-i asigura un viitor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton