Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce a plecat în America. Primele imagini cu fiica ei în vârstă de 1 an

 Cica Cristina
.

Raluca Lăzăruț s-a mutat de șapte ani în Statele Unite, iar între timp a devenit mamă. Fosta prezentatoare TV e neschimbată fizic, ci doar o strălucire aparte poate fi remarcată odată cu noul rol din viața ei: cel de mamă. Este cel mai greu, dar și cel mai frumos. Iată cum arată viața ei în noua postură și ce mai face în Chicago.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Lăzăruț era, în urmă cu circa 7 ani, una dintre cele mai populare prezentatoare TV din România. În ciuda succesului de care s-a bucurat mult timp, a luat o decizie care i-a schimbat tot cursul vieții.

Raluca-Lazarut-1Raluca-Lazarut-1

Raluca Lăzăruț, în „țara tuturor posibilităților'

A simțit că America va fi și pentru ea „țara tuturor posibilităților’ așa că nu a ezitat să-și ducă visul la îndeplinire.

Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu „țara tuturor posibilităților.

Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel', ne-a spus Raluca Lăzăruț în exclusivitate pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Îți aduci aminte de Raluca Lăzăruț? Primul interviu, la 5 ani după ce s-a mutat în America:”Nu m-am zbătut să continui în televiziune”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț?Cum arată prezentatoarea TV la 5 ani de când a părăsit România

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic'/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:„Nu realizează că…'

Raluca Lăzăruț, în rolul vieții ei: de mamă

S-a îndrăgostit de Horațiu Boeriu, s-au căsătorit și duc un trai liniștit și lipsit de griji în Chicago. Familia lor s-a mărit cu încă un membru, o fetiță care deja a crescut și este absolut adorabilă.

Gemma le-a dat tot univerusl peste cap, în sens pozitiv, desigur, și le face celor doi părinți viața mai plină și mai fericită. Din imaginile postate pe rețelele de socializare, fericirea se poate citi pe chipul fostei prezentatoare TV. De multe ori nici nu este nevoie de vorbe pentru a exprima sentimentele de bucurie și împlinire. Este și cazul Ralucăi, care este fascinată și topită după fiica ei.

Raluca Lăzăruț a devenit mamă, în mare secret, la începutul anului trecut, fără ca cineva să bănuiască o secundă că este însărcinată. Vedeta a făcut anunțul abia când fetița a împlinit patru luni. ‘În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!’, a transmis ea la acel moment.

Fiica Ralucăi Lăzăruț are un an

Micuța Gemma a împlinit un an, iar Raluca postează foarte des fotografii cu fiica ei. Este copia fidelă a mamei și i-a moștenit mare parte din trăsături, mai ales ochii albaștri: „Totul se învârte în jurul ei. Chiar așa se întâmplă. Gemma, să nu crești. E o capacană”, a scris Raluca în dreptul fotografiilor postate pe Instagram cu fiica ei.

Viața Ralucăi s-a schimbat la 180 de grade, însă se pare că noul rol i se potrivește mănușă. Inspiră calm, seninătate, iar feiricirea i se citește în privirea caldă, în care fiica ei se oglindește.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton