Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express: „Fizicul e handicapul cel mai mare”

 Mirea Roxana
.

Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express. Lorelei și Zarug formează una dintre echipele care au acceptat provocarea Asia Express. Cei doi au vorbit despre punctele lor slabe, dar și despre faptul că preferă să se distreze pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express. Lorelei, în vârstă de 34 și Zarug, în vârstă de 40 de ani, formează una dintre echipele care au pornit pe Drumul Împăraților de la Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1. Cei doi fac o echipă excelentă și se bucură la intensitate maximă de aventura vieții lor.

l1-6l1-6

Lorelei și Zarug au vorbit despre experiența de la Asia Express și spun că nu îi sperie provocările care apar inevitabil pe Drumul Împăraților. Cei doi au declarat că sunt firi excentrice și au multe lucruri în comun. În plus, Lorelei spune că: „Nu m-aș fi văzut plecând în toată distracția asta decât cu un bărbat și mi se pare bărbatul perfect. Nici nu trebuie să îl iau acasă când ne întoarcem'.

Citește și:Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:”Suntem ca ultimii câini!”

Citește și: Mihai Onilă, totul despre iubita care l-a făcut să-și revină după drama pierderii fetiței:„Lucrăm și la un copil'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express

Lorelei și Zarug, despre punctele slabe la Asia Express. Cei doi au vorbit și despre ce puncte slabe au ei pe Drumul Împăraților. Zarug a mărturisit că nu are condiție fizică la Asia Express, ceea ce-i îngreunează situația, însă tot ce își dorește este să se distreze.

Eu nu sunt sclavul fricilor, le am pe toate, dar mă duc acolo să le rupem. Suntem firi excentrice. Frica mea cea mai mare la Asia Express e să nu se vadă celulita. Punctele noastre slabe ca echipă sunt: condiția fizică, nu știm să înotăm, nu putem călări, dar sunt deschis să merg cu elefantul. Fizicul e handicapul cel mai mare, după care geamantanul pe care nici nu pot să-l urc două etaje, dar avem umor. Scopul nostru la Asia Express este să ne distrăm', a spus Zarug, potrivit a1.ro.

Lorelei și Zarug vor să se distreze la Asia Express

Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express. Zarug și Lorelei nu și-au lăsat umorul acasă în momentul în care au mers la Asia Express. Zarug a pus accent pe faptul că punctul lor slab pe Drumul Împăraților este condiția fizică, însă la sfârșit a glumit prin a spune că cel mai sensibil este la păr.

Condiție fizică șnițel. Nu știm să înotăm, nu putem călări decât dacă aveți cai ramforsați, dar sunt deschis să merg cu elefantul. Părul, foarte foarte sensibil sunt la păr', a mai zis Zarug râzând, care face echipă cu Lorelei la Asia Express.

Pe de altă parte, Lorelei spune că ei sunt foarte pregătiți pentru competiția Asia Express. Mai ales că, spune ea, amândoi știu să se descurce în orice situație. „Eu cred că suntem foarte pregătiți pentru această competiție și știm să facem de toate și ne descurcăm în orice situație', a spus Lorelei, care face echipă cu Zarug la Asia Express.

Cine sunt vedetele de la Asia Express 4

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1 se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele.

Nouă perechi s-au aliniat la startul Asia Express din sezonul patru. Printre celebritățile care vor putea fi urmărite de telespectatori se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton