Probleme cu banii? Romanița Iovan a luat o decizie neașteptată: își scoate la licitație cele mai prețioase bijuterii

 Oana Popoiag
.
Romanița IovanRomanița Iovan

Cunoscută ca una dintre cele mai extravagante și înstărite vedete de la noi, Romanița Iovan a luat o decizie total neașteptată, care ridică semne de întrebare asupra situației sale financiare. Creatoarea de  modă va face licitație cu cele mai prețioase obiecte din garderoba sa, în valoare de peste 20 000 de euro.

La 55 de ani, după ce ultimii ani din viața sa au fost extrem de încercați, marcați de pierderea tatălui copilului său, Adrian Iovan, Romanița Iovan pare că și-a găsit liniștea. Bucuriile sale sunt Albert, în vârstă de 14 ani, și Iulian Gogan, iubitul său cu 11 ani mai tânăr, dar și businessul său cu haine, o afacere începută încă din 1994. Până în 2016, firma sa a avut cifre de afaceri mari, dar se pare că ulterior afacerea a luat-o pe o pantă descendentă. Chiar și așa, Romanița nu a dat niciodată impresia că ar avea probleme financiare, fiind considerată dintotdeauna una dintre cele mai de succes femei din România.

Romanița își scoate la licitație inelul de 20 000 de euro

Conform Spynews, însă, vedeta organizează o licitație cu o parte din cele mai prețioase bijuterii ale sale. 'Vara, moda este foarte permisivă. Iar dintre accesoriile acestui sezon, must have-ul este eșarfa, purtată pe cap, la mână sau la geantă, ea este polivalentă, ne putem juca cu culori tari, culori pastel sau cu o singură culoare. Atunci când vii cu un accesoriu, eșarfă sau bijuterie, deja schimbi outfit-ul', anunță designerul, potrivit Spynews. Conform aceleași surse, obiectele pe care Romanița Iovan le vinde sunt eșarfe de firmă, o brățară de 4.000 de euro, un inel de 800 de euro, o geantă de 900 de euro, precum și un inel de 20.000 de euro.

Oricare ar fi motivul respectivei licitații, unde Romanița scoate la vânzare bunuri extrem de prețioase, vedeta a decis în ultimii ani să se elibereze de orice ambiții și sarcini care i-ar putea umbri liniștea. 'Vreau să mă eliberez de toate activitățile care mă țin legată, constrânsă, captivă în propria viață. Vreau să fiu liberă, să ofer timp pentru Albert, pentru Iulian, dar și pentru mine. A venit momentul să fiu cel mai important personaj din viața mea. Eu, în tinerețe, nu mi-am dorit să am familie, mi-am dorit să am carieră, să fac, să realizez. L-am născut pe Albert la 42 de ani, până atunci nu mi-am dorit copii, niciodată. A fost prima oară în viața mea când mi-am dorit copil. Am continuat 11 ani să mă împart între copil și carieră. Acum, când merg spre 54 de ani, mă pun pe primul plan pe mine. Albert mi-a dat target să trăiesc 100 de ani, iar acum eu sunt pe primul plan', a declarat Romanița pentru VIVA! anul trecut.

Foto: arhiva personală, Instagram

Citește și:

Andreea Esca, picanterii din viaţa intimă: „Mi-a spus că ne despărţim dacă nu mă culc cu el'. / Ce a spus vedeta Pro TV despre primul bărbat din viaţa ei

Kim Kardashian a stârnit un scandal uriaş în Japonia. Diva a lansat o linie de lenjerie intimă extrem de controversată / „Este o lipsă totală de respect!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton