Primul nume de scenă al lui Jador de la Survivor: „Am spus preţul şi nici n-a crâcnit...”

 Mirea Roxana
.

Ovidiu DeSanto, producătorul lui Jador, susține că i se simte lipsa Faimosului pe micile ecrane, după ce acesta s-a accidentat la Survivor România. Producătorul cântărețului a vorbit despre cum l-a întâlnit pe Jador. De asemenea, a dezvăluit și care a fost primul nume de scenă al lui Faimosului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador este un concurent de nădejde în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Din nefericire, acesta s-a accidentat la picior. Ovidiu DeSanto este sigur că Jador va avea o revenire spectaculoasă după ce se va recupera.

Producătorul lui Jador spune că acesta era doar un puști atunci când l-a întâlnit prima dată. I-a plăcut l-a el că era educat și că nu a încercat să negocieze atunci când DeSanto i-a spus spus suma pentru a lansa o melodie.

b-3b-3

Nimeni nu-l ştie mai bine ca mine, pe Jador. Desigur, cu excepţia părinţilor săi! Era un puşti când am avut prima noastră întâlnire. Un puşti, dar foarte bine educat şi care-şi cunoştea lungul nasului. Îmi amintesc de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Unchiul său, Iulian, a venit şi a insistat să vorbesc puţin cu el. Ba că eu am ochi, ba că am nas şi că miros de la o poştă un viitor talent.

Ce mai! M-a convins! Eram la o petrecere când l-am văzut prima dată. Mister Jo, că aşa îşi spunea pe-atunci, m-a luat cu domnul Ovidiu. Pe scurt avea nevoie de o melodie bună, care să-l lanseze. I-am spus preţul şi nici n-a crâcnit. Nu a fost mult, dar nici puţin. Însă mie mi-a plăcut că nu a încercat să negocieze, chipurile', a spus Ovidiu DeSanto pentru playtech.ro.

De la Mister Jo, la Jador

Ovidiu DeSanto l-a convins pe Faimosul de la Survivor România să-și schimbe numele din Mister Jo în Jador. Acesta a mai povestit că Jador era foarte muncitor și că pune suflet în tot ce face.

Venea şi repeta până îi ieşea lui bine. Puţini fac asta. E un băiat muncitor, de aceea cred că are în continuare prima şansă în tot ceea ce face. Pune mult suflet, iar asta se vede. Şi mai e ceva, ştie că deja lumea îl ştie şi-l place. Iar asta îi face bine şi lui, şi lumii, şi emisiunii!', a mai Ovidiu DeSanto pentru sursa citată anterior.

Citește și: De ce nu mai apare Jador la Survivor.Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

Citește și: Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor:„Se întoarce la el ca un cățeluș…'

Citește și: Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o:„M-a agățat la mall'

Citește și: Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit!Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

Surpriză pentru Jador când vine de la Survivor

Producătorul lui Jador are două surprize pentru el atunci când se va întoarce de la Survivor România. Prima va fi o piesă muzicală, iar cea de-a doua un palmier.

O primă surpriză va fi o piesă muzicală, fiindcă, nu-i aşa, Jador va reveni la marea sa pasiune, muzica. Dar mai e ceva. Mi-am cumpărat, special, pentru studioul meu în care înregistrăm, un palmier. Totul ca Jador să-şi amintească de vremurile din Republica Dominicană. Cine ştie, poate facem o melodie care va deveni imnul Survivor', a mai declarat producătorul lui Jador.

Ce mesaje primește DeSanto de la fanele lui Jador

Ovidiu DeSanto primește tot felul de mesaje de la fanii lui Jador, care acum se află la Survivor România.

Unul dintre ei, de fapt una, mi-a scris ceva de genul 'Ascult piese cu Jador/singurică în dormitor'. Nici nu mă miră asemenea gen de mesaje, fiindcă Jador este şi va mai fi multă vreme cel mai bun mesager al declaraţiilor de dragoste', a mărturisit producătorul lui Jador.

Jador și producătorul său nu s-au mai văzut din 31 decembrie 2020, atunci când artistul l-a anunțat că pleacă la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton