Cătălin Botezatu, impresionant de „plăcinta lui mamaie”. Ce spune despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite

 Mirea Roxana
.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9, l-a impresionat pe Cătălin Botezatu. Gustoasa „plăcinta lui mamaie', gătită de concurenta lui Cătălin Scărlătescu, l-a dat pe spate pe celebrul designer. În plus, Cătălin Botezatu a avut doar cuvinte de laudă și la adresa lui Cătălin Scărlătescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a impresionat pe toată lumea la Chefi la cuțite cu gustoasa „plăcinta lui mamaie'. Ba mai mult, internauții i-au cerut câștigătoarei Chefi la cuțite, sezonul 9, rețeta. De data aceasta, cel care a gustat din celebra prăjitură a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Designer-ul a publicat o fotografie cu Narcisa Birjaru în timp ce îi tăia o bucată din „plăcinta lui mamaie'.

img-38img-38

Cărălin Botezatu a fost foarte impresionat de preparatul Narcisei Birjaru. Celebrul designer este convins că Narcisa Birjaru a meritat din plin să câștige sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. În plus, acesta a mai adăugat că este sigur că Narcisa este iubită de toată țara.

Citește și: Scărlătescu o angajează pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, în restaurantul lui:”A meritat notele!”

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite.Este dedicat lui Speak și lui Chef Scărlătescu

Citește și: Mihaela Rădulescu revine la PRO TV!La ce emisiune va apărea, din toamnă

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:„Mi-a spus niște lucruri în vis'

Cătălin Botezatu, despre plăcinta Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite

După ce s-a arătat foarte impresionat de „plăcinta lui mamaie', preparată de Narcisa Birjaru și, după ce a avut doar cuvinte de laudă la adresa câștigătoarei Chefi la cuțite, Cătălin Botezatu l-a felicitat și pe Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu, ai avut dreptate! Plăcinta Narcisei Birjaru, plăcinta de 30.000 de euro, spun asta pentru că ea este câștigătoarea, draga de ea, și o iubesc și o iubim cu toții. Toată țara cred că o iubește. 'Plăcinta lui mamaie' a ajuns și în farfuria mea. Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă! Te iubesc, Scărlă! Te iubesc, Narcisa', i-a transmis Cătălin Botezatu lui Cătălin Scărlătescu, pe contul său de Instagram.

Ce face Narcisa Birjaru cu banii câștigați la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de Euro, cu Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și Cătălin Amarandei din echipa lui chef Florin Dumtirescu. Preparatele pe care Narcisa Birjaru le-a ales în ultima ediție Chefi la cuțite i-au impresionat pe Chefi și i-au adus victoria.

Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!, a dezvăluit concurenta, pentru a1.ro.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton