Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

 Stamen Diana
.

Alex Bodi a ieșit din închisoare și au apărut primele imagini cu el, acasă, acolo unde se află în arest la domiciliu. După aproximativ două luni în spatele gratiilor, fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-a pierdut zâmbetul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, iar acum au apărut primele imagini cu afaceristul în libertate. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în arest la domiciliu și stă alături de Daria Radionova în vila de lux din Tunari, vilă pe care acesta a scos-o la vânzare înainte de a fi reținut.

Primele-imagini-cu-Alex-Bodi-după-ce-a-ieșit-din-închisoare-1Primele-imagini-cu-Alex-Bodi-după-ce-a-ieșit-din-închisoare-1

Bărbatul a fost surprins în curtea casei sale, îmbrăcat lejer, într-un trening și purta o șapcă pe cap. În momentul în care a văzut că este filmat, Alex Bodi a zâmbit și le-a făcut cu mâna Paparazzilor de la Wowbiz. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se ocupa de treburile casnice, iar în momentul în care a fost surprins, acesta ducea gunoiul.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare. Au vorbit despre relația lor, Daria Radionova și milionarul turc: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modeste

Citește și: Trecutul neștiut al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi.Relație secretă cu un indian bogat, însurat și cu 6 copii acasă

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile.

Afaceristul a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism’, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

FOTO: Facebook, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton