Îl mai ții minte pe Raoul Bova, frumușelul din serialul "Caracatița"? Cât de mult s-a schimbat sex-simbolul la 49 de ani

 Cica Cristina
.

Raoul Bova făcea furori în anii ’90, odată cu apariția în serialul-fenomen „Caracatița”. Anii au trecut, iar actorul și-a păstrat șarmul care atrăgea milioane de femei. Iată cum arată la 49 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raoul Bova a intrat în pielea personajului vicecomisarului Gianni Breda. Nu a apărut de la începutul serialului, însă a cucerit publicul iremediabil în sezoanele 7, 8 și 9. Și nu doar grație talentului său actoricesc, ci și aspectului său fizic.

S-a alăturat mai târziu distibuției, dat fiind că la momentul începerii filmărilor serialului, în 1984, actorul avea numai 13 ani.

Cine este Raoul Bova

Raoul Bova s-a născut în Italia, în capitală. Mama sa era casnică, iar tatăl – angajat al Alitalia. Actorul a crescut într-o familie liniștită și mai are două surori, Daniela și Tiziana, de care este foarte apropiat.

A început cu o carieră sportivă, în adolescență adjudecându-și primul titlu. La 16 ani a devenit campion la înot cu echipa S.S. Lazio din Roma, la proba de 100 m spate, potrivit Ciao.

Citește și: Actorul Gabriel Garko, sex simbolul Italiei, recunoaște că este homosexual:„Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat!

A fost sex-simbolul anilor ’90, dar acum este de nerecunoscut!Cât de mult s-a schimbat Antonio Banderas și cum arată la 60 de ani

Cândva un sex-simbol, Mickey Rourke e mutilat de operațiile estetice!La 67 de ani, nici fanii lui nu-l mai recunosc…

Îl mai ții minte pe Lorenzo Lamas, motociclistul sexy din Renegatul?Cum arată actorul la 62 de ani, după 5 căsnicii eșuate

Cinci ani mai târziu s-a înrolat în Armata italiană: și-a dus stagiul militar la bun sfârșit în Bersaglieri. Apoi, s-a înscris la Institutul italian de educație fizică și sport, însă a abandonat cursurile în favoarea actoriei, pe care a studiat-o la școală Beatrice Barocco din Roma.

Raoul Bova, o carieră de succes

Prima experiență cinematografică s-a petrecut pe când avea 12 ani cu „A început totul din întâmplare”. Primul succes real a venit în 1993, cu „Mica mare dragoste”.

A cunoscut succesul după rolul din Caracatița, dar și-a făcut apariția într-o serie de producții de succes dintre care amintim doar câteva: The Portraits Secret, Tulips, Honour, Love and a Bike, Task Force 45-Fuoco amico, All Roads Lead to Rome.

Raoul-Bova-1Raoul-Bova-1

El a fost recompensat pentru performanțele sale cu mai multe premii. În 2007 a câștigat premiul Globul de aur european pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul Io l altro, în 2008 – premiul Telegatto pentru cel mai bun actor, în 2009 – premiul Nastro d argento speciale pentru rolul din filmul Sbirri, iar în 2011 – premiul Globul de aur european cel mai bun actor pentru rolul său din Nessuno mi puo giudecare (Nimeni nu mă poate judeca).

Raoul Bova are patru copii

Raoul Bova a fost căsătorit timp de 13 ani cu medicul veterinar Chiara Giordano. În urma căsniciei au rezultat trei copii, doi băieți și o fată: Alesandro Leon (20 de ani), Sophia și Francesco (19 ani).

De șapte ani, Raoul Bova are o relație cu actrița Rocío Muñoz Morales. Împreună au o fetiță, Luna, în vârstă de patru ani.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton