Prima imagine cu chipul fetiței lui Jojo și Paul Ipate. Zora este foarte frumoasă: ”S-a emoționat...”

 Stamen Diana
.

Jojo a postat prima imagine cu chipul fetiței sale și a lui Paul Ipate, Zora. Vedeta a evitat până acum să pună fotografii cu fața micuței și de fiecare dată când poza o ținea cu spatele la camera foto. Micuța este tare frumușică și seamănă cu mama ei.

Zora are 2 ani și este plină de energie. Micuța a mers la primul ei spectacol, unde a fost foarte încântată de ceea ce a văzut. Jojo și Paul Ipate s-au bucurat enorm când au văzut cât de fericită este fiica lor. Este prima fotografie pe care actrița o postează cu chipul fetiței sale.

Jojo este o mamă extrem de protectoare și își iubește enorm cei doi copii. Actrița a evitat până acum să arate chipul fetiței sale, iar în toate fotografiile pe care le-a postat pe social media, micuța Zora apare cu spatele.

'Aseara ne-am simtit minunat la spectacolul prietenilor de la Gasca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol si a fost cuminte si uimita pe tot parcursul lui chiar daca stia toate cantecele. S-a emotionat atat de tare incat era pur si simplu atenta.😊A fost insa foarte fericita si a dansat la mine si la Paul Ipate in brate pe rand.🙂 Mirela Retegan esti minunata! Sunteti minunati si mega talentati! Ma bucur ca exista astfel de spectacole si distractive dar si pline de momente emotionante pentru copii si parinti!❤️', a scris Jojo pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Dan Capatos, despre participarea lui Jojo la Asia Express: 'Și-a cam distrus imaginea'

Citește și: Cum arăta Jojo la debut. În anul 2000 era încă adolescentă și purta muuult roz!

FOTO: Facebook

Jojo și ZoraJojo și Zora

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton