Cea de-a șasea sarcină a Ancăi Serea a stârnit un val de controverse. Cum a răspuns viitoarea mămică criticilor

 Stamen Diana
.

Anca Serea este însărcinată în șase luni cu cel de-al șaselea copil, iar viitoarea mămică și-a ținut sarcina ascunsă. Soția lui Adi Sînă a stârnit un val de controverse cu cea de-a șasea sarcină, iar răspunsul vedetei la criticile primite a lăsat pe toată lumea mută de uimire.

Viitoarea mămică a dezvăluit că este însărcinată în șase luni și așteaptă o fetiță. Cuplul Sînă-Serea este în culmea fericirii și abia așteaptă să vină pe lume noul membru al familiei. Anca Serea a fost criticată pe rețelele de socializare după ce a anunțat că va fi din nou mămică.

După ce a fost pusă la zid de fani, Anca Serea le-a închis gura tuturor cu răspunsul pe care l-a dat. „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă', a spus viitoarea mămică într-un interviu la Unica.

Fetița Ancăi Serea se va numi Leeah

Numele Leeah înseamnă fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

‘O adevarata binecuvantare anuntata in prag de sarbatoare!
In familia noastra e asteptata cu mult drag #baby6, este fetita si se va numi probabil Leeah, fratiorii ei vor decide 😍! Va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru ca ne sunteti mereu alaturi in cele mai importante momente din viata. 
Pupici voiosi si imbratisari calde de la o mamica emotionata, recunoscatoare si foarte fericita! #5copii #6copii 😀#viataefrumoasaimpreuna’, a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Fructul pe care Anca Serea îl mănâncă mereu ca să fie slabă, inclusiv în perioada sarcinii: 'Consum în cantităţi industriale'

Citește și: Anca Serea, însărcinată a şasea oară. Ce fotografie sexy a postat pe Instagram, gravidă în şase luni

FOTO: Facebook

Anca SereaAnca Serea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton