Prima imagine cu băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Noah a moștenit buzele mamei sale

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Ich aducea pe lume primul ei copil, iar viața ei avea să se schimbe complet. Iubita lui Alex Pițurcă a postat prima imagine cu Noah, iar micuțul a moștenit buzele mamei sale.

Angelina Jolie de România a promis că nu își va expune copilul, însă nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu micuțul Noah. Proaspăta mămică este topită după fiul ei și este bucuroasă că i-a moștenit trăsăturile. Și Alex Pițurcă este în culmea fericirii de când pe lume a venit băiețelul său. Deși Cristina Ich și iubitul ei nu vor să se afișeze prea des pe rețelele de socializare, relația lor este una foarte bună.

„Nu m-am putut abține. Măcar să se vadă, seamănă cu mine!”, a scris Cristina Ich.

Citește și: Cristina Ich, primele declarații despre căsătorie. A primit inelul de la Alex Pițurcă

Cristina Ich, despre experiența traumatizantă din spital, după ce a născut: ‘A fost foarte greu, m-am speriat’

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Ich a devenit mama unui băiețel, Noah Alexandru, făcându-l pe iubitul ei, Alex Pițurcă, cel mai fericit bărbat din lume. Frumoasa brunetă și bebelușul sunt acum acasă, totul este bine, dar Cristina a trăit o experiență neplăcută în spital, în urma căreia s-a speriat extrem de tare. Nu se știe cu exactitate ce a pățit, cert este că bruneta, deschisă în general cu fanii săi, preferă să nu povestească experiența.

Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. eu nu vreau să am pe conștiință. Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită‘, a spus Cristina Ich.

FOTO: Instagram

Cristina IchCristina Ich

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton