Prezentatorul de la Digi24, Cosmin Prelipceanu, a fost implicat într-un accident de mașină. Va lipsi de pe micul ecran o perioadă: ”Doctori buni au avut grijă de mine”

 Stamen Diana
.

Prezentatorul Cosmin Prelipceanu de la Digi24 a fost implicat într-un accident de mașină. Realizatorul 'Jurnalul de seară' a anunțat că pentru o perioadă nu va mai apărea pe micul ecran.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prezentatorul TV a anunțat că a fost implicat într-un accident rutier în weekend, iar acum are nevoie de recuperare. Cosmin Prelipceanu a avut și are în continuare nevoie de îngrijri medicale.

„Da, am avut un accident în weekend, doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă', a declarat jurnalistul.

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul. La mijloc e vorba de o avere considerabilă

Cosmin Prelipceanu nu a vrut să dea prea multe detalii despre modul în care s-a petrecut accidentul pe care l-a avut, ci a anunțat doar că pentru câteva zile nu va mai apărea la TV.

„Vor fi zile bune cât nu voi fi la televizor. Le mulțumesc tuturor pentru gânduri. Când mă lasă doctorul, mă întorc', a mai adăugat jurnalistul.

Cosmin-Prepliceanu-a-făcut-accident-de-mașină-3Cosmin-Prepliceanu-a-făcut-accident-de-mașină-3

După accident, Cosmin Prelipceanu are nevoie de recuperare. La pupitrul știrilor l-a înlocuit Claudiu Pândaru până când prezentatorul se va reface complet.

Citește și: Povestea emoționantă a lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro: „Vreau să-mi cumpăr un apartament și să ajut oameni nevoiași

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton