Fratele Cristinei Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul. La mijloc e vorba de o avere considerabilă

 Cica Cristina
.

Război pentru avere în familia Țopescu. Fratele jurnalistei Cristina Țopescu a deschis un proces de partaj, în paralel cu divorțul prin care trece cu soția sa, Raluca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Starea de urgență i-a încurcat puțin planurile fratelui regretatei jurnaliste, care intenționa să se despartă de soția sa. Mai mult, el a solicitat și custodia copiilor, însă totul a fost blocat pe fondul pandemiei de coronavirus.

Acum, pentru că judecătorii și-au reluat activitatea, Cristian Țopescu a decis să deschidă un nou proces, de data aceasta având ca obiect partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial'. Securea războiului nu pare să se îngroape prea curând, căci părțile se vor prezenta din nou în fața magistraților într-un nou litigiu, notează cancan.ro.

Citește și: Fratele Cristinei Țopescu nu mai poate divorța din cauza pandemiei de coronavirus.Cristi se desparte a doua oară de aceeași femeie

Procesul de divorț se anunță unul nu doar costisitor, ci și de durată, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o avere considerabilă. Procesul se va desfășura la instanța de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Raluca susține că a fost înșelată de soț

Raluca și Cristian Țopescu s-au căsătorit în urmă cu 10 ani. S-au cunoscut la un meci de fotbal și bărbatul care i s-a părut la prima vedere un 'tip nesuferit' a reușit să o cucerească. Mult timp și-a găsit fericirea în brațele lui Cristian, iar împreună au doi copii.

Citește și: El este fratele cel mic al Cristinei Ţopescu!Sebastian are 21 de ani şi este student la două facultăţi

Relația s-a deteriorat după ce, în urmă cu 4 ani, Raluca anunța pe rețelele de socializare că ar fi fost înșelată de Cristian. Cei doi au mai trecut printr-un divorț, iat acum lucrurile au degenerat. Rămâne de văzut cum se va încheia totul.

Cristina-Topescu-1Cristina-Topescu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Drama ultimelor luni din viața Cristinei Țopescu:”Intrase într-o depresie, nu avea serviciu!”/A murit în somn, alături de cățeii ei, așa cum și-a dorit mereu!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton