Perioada de izolare i-a schimbat Monicăi Anghel și regimul alimentar: ”Nu mai am mese regulate. Recunosc că am mâncat chiar și ciocolată”

 Oana Popoiag
.

Printr-un regim de viață sănătos și multă mișcare, Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos în ultimii doi ani. Aflată în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus, artista reușește în continuare să se mențină în formă, ba chiar apetitul i-a scăzut considerabil. În schimb, regimul nu mai e atât de sănătos, deoarece a renunțat la mesele regulate.

În ultimii doi ani, Monica Anghel a trecut printr-un proces spectaculos de slăbire, dând jos peste 30 de kilograme cu ajutorul unui regim sănătos și al mișcării. Stil de viață pe care a și reușit să-l mențină. Până în momentul în care a început pandemia de coronavirus.

După ce a intrat în autoizolare cu familia, la conacul lor de la munte, Monica Anghel a reușit să păstreze un număr constant de kilograme, în schimb nu se mai poate spune că regimul e atât de sănătos, pentru ca începe să nu mai respecte mesele regulate.

Cum i-a schimbat perioada de izolare regimul Monicăi Anghel

Știind eforturile pe care le-a făcut pentru a avea o dietă echilibrată și pentru a reuși să de jos 30 de kilograme, am întrebat-o pe Monica Anghel dacă din cauza autoizolării are tendința să deschidă mai des frigiderul.

'Da, oamenii au tendința de a merge foarte des la frigider când stau acasă, dacă nu au activitate. Dar eu am activitate. În continuare îmi pun ceasul să sune devreme. Nu îl mai pun chiar la 5:30, ca de obicei, acum îl pun să sune la 7:00. Mă trezesc, pregătesc micul dejun pentru toată lumea, pentru că îmi face mare plăcere, știu ce gusturi are fiecare, ce le place, ce nu le place. Apoi mă apuc de lecții cu Aviv, de citit, printre picături mai citesc și eu, după aceea mergem prin pădure să ne plimbăm', ne-a dezvăluit Monica Anghel.

Monica Anghel: 'Recunosc că mi-a fost poftă de ceva dulce'

'Cu atâtea activități, deja chiar nu mai am chef să mai mănânc. Ar trebui să mănânc mai regulat, dar mai mult de două mese pe zi nu prea mai iau, și pe acelea în scârbă. Nu mai am chef să mânânc. Până la urmă și mâncatul ăsta… mănânci cu oamenii dragi. Sigur, noi suntem aici în familie, îmi e foarte drag să fiu cu familia și cu finul nostru, Dan, dar eu sunt un om foarte sociabil, mie îmi trebuie oameni în jurul meu tot timpul.

Mi-ar face mare plăcere să mă întâlnesc cu toți prietenii mei dragi și minunați, pe care îi iubesc și să bem un pahar cu vin, să mâncăm ceva, deși habar nu am ce… Uite, vezi? Nici nu îmi e poftă de nimic. Astăzi, uite, recunosc că mi-a fost poftă de ceva dulce, de altceva dulce în afară de un fruct și am mâncat două cubulețe de ciocolată. Două!', ne-a dezvăluit Monica Anghel despre modul în care perioada de autoizolare i-a schimbat dieta.

Monica Anghel dietaMonica Anghel dieta

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton