Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale. Cum se înțeleg cu Yasmine

 Stamen Diana
.

Pepe a plecat în vacanță, la Paris, împreună cu fetițele sale, dar și cu noua lui iubită, Yasmine. La șase luni de la divorțul de Raluca Pascu, artistul se pare că are o relație serioasă și deja le-a prezentat-o fetițelor sale pe noua sa parteneră de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se pare că relația dintre Pepe și Yasmine este mult mai serioasă decât mulți și-ar fi imaginat. Artistul a prezentat-o deja fiicelor sale pe cea care îi este acum alături. Pepe a plecat în prima vacanță alături de iubita lui, dar și de fetițele sale. Latino lover-ul le-a dus pe Maria și Rosa la Disney Land în Paris, acolo unde s-au distrat de minune alături de personajele din desene animate.

pepe-si-yasminepepe-si-yasmine

Probabil că mulți au fost surprinși să vadă în vacanță a venit și Yasmine, noua iubită a lui Pepe. Artistul le-a prezentat-o fetelor sale, iar micuțele se pare că o plac, ba chiar s-au jucat împreună. La șase luni de la divorț, atât Raluca Pascu cât și Pepe au decis să-și refacă viața. După ce cântărețul a confirmat relația cu Yasmine, la scurt timp fosta lui soție a postat o fotografie în care se sărută cu noul iubit.

Se pare că Raluca Pascu nu este deloc deranjată de relația lui Pepe și nici că fetițele sale au cunoscut-o deja pe Yasmine, având în vedere că a fost de acord ca micuțele să plece din țară.

Citește și: Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe. „Iubirea mea'

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț: „Lucrurile s-au schimbat foarte mult”/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Citește și: Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: „Eu nu am de ce să…”

Cum se comportă Pepe în rolul de tată

Pepe este un tată implicat, care s-a preocupat ca fetițelor să le fie cât mai bine. Divorțul de Raluca Pascu a venit cu noi schimbări atât pentru părinți, cât și pentru micuțele Maria și Rosa Alexandra.

Ai spus în repetate rânduri că te topești în fața fiicelor tale și că nu prea poți să le refuzi nimic… Mai pui și piciorul în prag, uneori?

Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici.

Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani.

Timpul ne învaţă că ar trebui să lăsăm principiile deoparte şi să ne adaptăm la nou. Plus că şi situaţia în sine m-a determinat să iau această decizie, pentru că a trebuit să comunic cât mai mult direct cu copiii mei, şi atunci a trebuit să fac anumiţi paşi în viaţă, să scap de anumite principii şi să le fac lor pe plac.

Ele s-au bucurat foarte tare. Şi ăsta e doar un exemplu, cu dispozitivele electronice, dar mai sunt şi altele. (zâmbește)

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton