Bianca Comănici a pierdut procesul cu Nelson Mondialu: „Sunt șocată. Am dat mulți bani”

 Mirea Roxana
.

Bianca Comănici l-a dat în judecată pe Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop, pentru mesajele denigratoare pe care i le-a adus în mediul online. Totuși, la câteva luni distanță, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei și-a anunțat susținătorii că a pierdut procesul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi în timp ce le-a povestit susținătorilor ei că a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop, fostul iubit al Biancăi. În urmă cu ceva timp, Bianca Comănici s-a hotărât să îl dea în judecată pe tatăl lui Livian, după ce acesta a denigrat-o în mediul online.

b1-2b1-2

Bianca Comănici, după ce a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu, are de plătiti o sumă destul de mare de bani, reprezentând cheltuielile de judecată. Vedeta este indignată și nu înțelege cum de a pierdut procesul din moment ce ea a fost cea jignită.

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei:”Simt că rămân fără aer”. Diagnosticul medicilor

Citește și: Bianca Comănici, dispusă să-i dea o șansă lui Iancu Sterp:„Am o simpatie aparte pentru el'

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale.Cum se înțeleg cu Yasmine

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC.„Acum am emoţii şi cu facultatea'

Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu

Bianca Comănici este șocată de faptul că a pierdut procesul împotrivva lui Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit. Aceasta a mărturisit că nu i se pare normal ca tot ea să fie nevoită să plătească după ce a fost constant jignită de către tatăl lui Livian Pop.

Sunt la fel de șocată ca si voi. Nu m-am simtit prea bine astazi si abia acum am aflat vestea… sunt socata! Sunt socata de ceea ce se intampla in Romania si nu stiu exact cum sa procedez. Adica atata timp am evitat sa apelez la lege pentru ca nu am vrut sa fac rau cuiva si am ajuns unde am ajuns. Decizia este următoarea, o să vă citesc acum, pentru că de dimineață am primit telefon, nu am crezut, am așteptat să vorbesc cu avocatul. Asta se întâmplă în România, ești șterfelit! Am fost făcută în fel și chip, zi de zi, ore întregi, pentru că am trimis sute de filmări, ca să ajung în punctul în care eu trebuie să plătesc. Adică este perfect normal să ieși în mediul online și să faci de râs pe oricine vrei, la orice oră, oricând', le-a spus Bianca Comănici susținătorilor ei.

Bianca Comănici, revoltată după ce a pierdut procesul

În continuare, Bianca Comănici le-a citit urmăritorilor ei ce scrie în decizia judecătorească. Aceasta a dezvăluit că tatăl lui Livian Pop are două dosare penale, iar ea a vrut să meargă pe civil pentru că nu și-a dorit să facă niciun rău nimănui.

„Încă nu s-a spus motivul. Deci vă zic câți bani am dat eu, deci eu am dat mult, destul. Deci domnul Nelson, că-i spun și numele, are două dosare penale, eu am mers pe civil, oameni buni. Eu nu am vrut să fac rău la nimeni. Eu am vrut să merg spre înțelegere. De ce nu se poate face nimic daca eu merg spre intelegere?

Uitați ce scrie: Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială. Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare. Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și e perfect normal, se acceptă', a continuat Bianca Comănici.

Bianca Comănici: „Regret ziua în care i-am cunoscut'

Bianca Comănici a avut o relație cu Livian Pop în casa Puterea Dragostei. Totuși, aceasta regretă acum momentul în care Livian și tatăl lui, Nelson Mondialu, au intrat în viața ei. În plus, Bianca a mai spus că, cel mai probabil, nu va merge mai departe cu procesul. Aceasta spune că dacă îi va lăsa pe ei să câștige, poate așa o vor lăsa în pace definitiv.

Am înțeles că s-a spus că este normal să vorbești de cineva în mediul online, să-l denigrezi. Eu de când am auzit, am început să tremur și nu am cuvinte. Mai bine îi las să câștige că poate așa mă lasă în pace. Regret ziua în care i-am cunoscut. Regret tot',  a mai spus Bianca Comănici.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton