Pepe, iubit în secret! Ce scrisoare de dragoste a primit: "Sunt 6 ani de când te-am sărutat și te-am vrut"

 Cica Cristina
.

Pepe nu a dus niciodată lipsă de admiratoare. Artistul a citit în cadrul unei emisiuni de pe canalul lui de YouTube o scrisoare primită de la o femeie misterioasă, care își pune sentimentele pe tavă. Iată ce i-a scris latin lover-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe încă frânge inimi! Artistul divorțează pentru a doua oară, iar cu această ocazie o femeie misterioasă și-a făcut curaj să-și exprime sentimentele. Pepe a primit o scrisoare de dragoste, pe care a citit-o în cadrul emisiunii pe care o moderează pe canalul său de YouTube.

Pepe-fiice-1-2Pepe-fiice-1-2

Pepe, iubit în secret

Pe o coală neagră, admiratoarea i-a mărturirisit că îl iubește de mai bine de 20 de ani, de la începutul carierei sale chiar. Femeia a vorbit chir și despre un sărut, fiind vorba probabil despre unul nevinovat, pe obraz.

Am înțeles că niciodată nu o să fiu mai mult decât o oră petrecută împreună din când în când. Am înțeles că ești un om mult prea mare pentru oameni mici și știu că meriți tot ce este mai bun în lume. Sunt 21 de ani de când simt ce nu am crezut vreodată ce se poate simți: totul, la o intensitate care mă doare uneori.

Sunt șase ani de când visul meu s-a împlinit, de când te-am sărutat și te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna, ai fost acel ceva de neatins. Ai fost omul suprem și totul meu la care nu am crezut că pot să ajung vreodată', a transmis artistul.

Scrisoare pentru Pepe: „Pot să sper că o să fii tu cel care simte”

În scrisoarea care a ajuns în posesia lui Pepe, femeia își ia la revedere, însă nu înainte de a sublinia cât de mult și-ar dori ca într-o altă viață să formeze un cuplu solid.

Ăsta e modul meu de a-mi lua la revedere de la ceva ce nu am putut să am. Îmi voi continua viața încercând să închid bine undeva tot ceea ce simt, mărturisindu-ți ceea ce tu știai deja. Pot doar să sper că poate, într-o altă viață, ne vom revedea și o să fii și tu cel care simte', i-a mai scris femeia lui Pepe.

Citește și: Oana Roman spune adevărul despre relația cu Pepe.Ce legătură există, de fapt, între cei doi

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar!Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit:”Nu a fost pentru nimeni ușor”

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Pepe și Raluca Pascu divorțează

Pepe și Raluca Pastramă par să fi îngropat securea războiului! Măcar de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. După anunțul că divorțează, s-a vorbit despre infidelitate din partea mamei copiilor artistului și de agresiune din partea cântărețului. Recent, artistul a anunțat că va divorțul se va produce pe cale amiabilă.

Cea care ar fi decis să pună capăt căsniciei ar fi fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe la monentul anunțului divorțului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton