Brigitte, o nouă operație estetică. Florin Pastramă a fost șocat când a văzut-o: ”Să nu te sperii de mine”

 Stamen Diana
.

Brigitte Pastramă nu se oprește când vine vorba de operațiile estetice. Vedeta a fost dusă la medicul estetician chiar de soțul ei, Florin Pastramă, care a rămas uimit când a văzut-o după intervenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Face ce face și tot pe mâna medicului estetician ajunge. Brigitte Pastramă a mai făcut încă o operație estetică. Numărul intervențiilor pe care fosta soție a lui Ilie Năstase le-a făcut până în prezen depășește douăzeci. De data aceasta, vedeta a mers la estetician însoțită de soțul ei, Florin Pastramă, care a așteptat-o cu sufletul la gură să iasă din operație.

Brigitte operatieBrigitte operatie

Vedeta și-a făcut o nouă intervenție la buze și a ridicat buza superioară pentru un aspect mai diferit atunci când zâmbește. 'Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia', i-a spus Brigitte soțului ei imediat ce a ieșit din operație.

Când a văzut-o, Florin Pastramă s-a schimbat la față și a fost șocat când și-a văzut soția cu gura umflată. 'Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată', a spus bărbatul.

Și fiul ei a fost șocat când a aflat că mama lui s-a operat din nou. 'Mama, dar de ce?!', a fost reacția lui Robert Sfăt. 'Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd.', a spus Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Florin este tăiat tot. Era să-l omoare”

Citește și: Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor. Gabriela este extrem de discretă

Citește și: Robert Sfăt, scandal acasă la mama lui Florin Pastramă. Soacra lui Brigitte e șocată: 'A dat cu picioarele în ușă, m-a înjurat'

Citește și: Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte:'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”. Ce spune vedeta: 'Eu am trăit cu ideea că el are o amantă'

Câte operații estetice are Brigitte

Cu 4 ani în urmă, bruneta se declara mulțumită și se decisese să nu mai apeleze la chirurgul estetician… dar iată că acum numărul lor a trecut deja de 20 de operații.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?, spunea Brigitte Pastramă pentru WOWbiz.ro, în 2016.

Iată însă că Brigitte nu s-a ținut de cuvânt și, până la 43 de ani, vârsta actuală, bruneta și-a mai adăugat câteva intervenții estetice în palmares. La finele lunii mai, bruneta a mers la o clinică din Turcia, unde și-a mai făcut niște ajustări, printre care și mărirea posteriorului prin injectarea de grăsime proprie, operație la care a apelat și în urmă cu doi ani.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton