Păzea, Hollywood! Bianca Drăgușanu își deschide o "școală de dive" și va preda "arta" like-urilor pe Instagram!

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț cel puțin surprinzător: își va deschide o 'școală de dive', iar cursurile vor începe mai curând de cât ne-am fi imaginat. Chiar de săptămâna viitoare, blondina vrea să se pună pe treabă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are mereu grijă de aspectul ei și face tot ce este necesar pentru asta. Nu a ascuns niciodată intervențiile estetice pe care și le-a făcut pentru a avea aspectul de păpușă Barbie, iar acum vrea să împărtășească și altora din trucurile la care apelează pentru atrage atenția peste tot pe unde merge.

Partenera lui Bodi susține că se aranjează mereu și reușește să arate impecabil în aproximativ un sfert de oră! Vedeta urmează să împărtășească din secrete legate de frumusețe, trucuri din mediul virtual și viața reală.

Citește și: Nici nu zici că e gravidă! Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină. Poartă ținute foarte sexy:„Am luat în greutate fix 13 kg'

'Eu vreau să deschid o 'școală de dive'. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la 'școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea', a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină:„Doamne ajută'

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

S-au certat și s-au împăcat de atâtea ori, încât e clar că viața bate filmul! De mai bine de o lună au găsit o nouă cale de împăcare, chiar dacă, acum ceva vreme, Alex Bodi își anunțase o nouă relație cu rusoaica Daria, iar Bianca și arunca săgeți otrăvite pe contul de socializare.

Recent, omul de afaceri a uitat însă de Daria Radionova, și a petrecut o noapte întreagă într-un local de fițe din Mamaia alături de fosta lui soție, căreia ulterior, i-a oferit și un dar substanțial de împăcare – un ceas în valoare de 35.000 de euro.

Citește și: Flick și-a făcut testul COVID-19. Primele declarații despre rezultat:„O întrebare mă apasă'

De asemenea, Bianca și Alex Bodi, alături de fetițe au plecat la mare, unde par să se simtă excelent unul în compania celuilalt.

Bianca-Dragusanu-2-1Bianca-Dragusanu-2-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton