Nici nu zici că e gravidă! Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină. Poartă ținute foarte sexy: "Am luat în greutate fix 13 kg"

 Cica Cristina
.

Diana Bart este pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta va naște în mai puțin de două săptămâni și este într-o formă fizică de invidiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Bart va deveni curând mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TV este nerăbdătoare să-și țină în brațe cea de-a doua fetiță.

După prima sarcină vedeta și-a recăpătat rapid silueta de altă dată, iar acum s-a îngrășat numai 13 kilograme. Este clar că este ajutată de genă, însă, desigur, are și o alimentație corectă. În plus Diana Bart nu se poate plânge deloc, dat fiind că face parte din categoria mămicilor norocoase: nu are grețuri sau pofte și, mai ales, niciun disconfort sau probleme de sănătate.

Citește și: Florin Ristei este cel de-al patrulea jurat al emisiunii X Factor. S-a alăturat colegilor lui:Delia, Loredana și Ștefan Bănică

„Nici n-am simțit când a trecut timpul. Am avut ceva grețuri în primele două luni, dar mi-am revenit repede cu ghimbir. Am mai avut ceva arsuri gastrice pe care le-am tratat cu antiacide naturale și cărbune. Acum e puțin mai greu pentru că, mărindu-se burta, presează pe organe și respirația e îngreunată. În afară de asta, nici nu simt că sunt gravidă', a spus Diana Bart pentru Click!

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Diana Bart: „Bebelușa seamănă perfect cu Maira”

Vedeta de la Prima TV, care mai are o fetiță în vârstă de 2 ani, Maira, susține că cele două sarcini s-au asemănat în multe privințe. „Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel'.

Citește și: Ce mult a crescut fiul cel mare al lui Adrian Mutu!Mario împlinește curând 18 ani și seamănă bine cu tatăl lui

Deși sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, urmând chiar să se mute într-un apartament cu cinci camere, pentru mai mult spațiu, Diana Bart și soțul ei nu au ales încă un nume pentru fetiță. Tot ce știu la acest moment este că își doresc să aibă un nume scurt. Ce-i drept, în cazul Mairei s-au decis abia la maternitate, cu alte cuvinte timp mai este.

Fetițele vor sta în aceeași cameră momentan pentru a se simți mai apropiate una de cealaltă, Maira așteptându-și cu nerăbdare surioara.

Citește și: Bianca Drăgușanu, momente speciale alături de fiica ei, în vacanță:„Te iubesc până la lună și înapoi'. Fotografia cu Sofia care a făcut furori

Diana-Bart-1Diana-Bart-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton