Paula Chrilă a păcălit pe toată lumea că e însărcinată. Vedeta își dorește să devină mamă pentru a doua oară

 Stamen Diana
.

Veste mare în showbiz-ul românesc. Paula Chirilă este însărcinată pentru a doua oară. Fosta prezentatoare TV așteaptă cel de-al doilea copil, iar bucuria este imensă. Paula Chirilă este însărcinată în 4 luni. Așa păcălit vedeta pe toată lumea în această dimineață.

Când toată lumea a crezut că Paula Chirilă este însărcinată pentru a doua oară, vedeta a recunoscut că este o farsă. Fosta prezentatoare TV a păcălit telespectorii că așteaptă cel de-al doilea copil. Deși este pusă pe șotii, vedeta a anunțat că își mai dorește un copil.

„Sunt însărcinată. Sunt puţin slăbită. Îmi doresc foarte mulţi copii. Îmi plac fetiţele, dar nu aş spune nu unui băieţel. Vreau să-i pun copilului două nume. Cred că este fetiţă', a spus Paula Chirilă la „Star Matinal'. Însă, după pauză, vedeta a precizat că totul a fost o farsă de 1 aprilie.

Paula Chirilă are o relație cu un bărbat cu 16 ani mai mic

După divorț, Paula Chirilă și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Fosta prezentatoare TV se iubește cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Paula Chirilă a povestit cum s-a cunoscut cu iubitul ei.

„Păi ne-am cunoscut la mare, cred. Da, la mare ne-am cunoscut, eram la plajă, era şi Carla cu mine, eram cu o prietenă, prietenă care îl ştie pe Adi şi ea ne-a făcut cunoştiinţă. Şi tot vedeam că Adi tot vine, tot vine la noi la şezlong, eu îi spuneam: Otilia nu e, e în apă. Pleca, iar se întorcea… Şi i-am zis Otiliei: Măi tot vine Adi şi nu te-a găsit aici, la şezlong. Măi fată măi, ai ajuns la vârsta asta şi nu ştii că pentru tine vine? Hai mă lasă-mă în pace. Şi mai ales când am aflat şi ce vârstă are…Îţi dai seama că  m-am şocat. Am zis: Aoleu, am zis că…Lăsaţi-mă în pace! Nu îmi trebuie bărbaţi mai mici decât mine. Niciodată nu am fost interesată de bărbaţi mult mai tineri decât mine, ci de cei mult mai maturi.”, a declarat Paula Chirilă.

FOTO:  Facebook

Paula ChirilăPaula Chirilă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton