Patrizia Paglieri recunoaște că e geloasă, în relația cu iubitul italian: „Sunt o fire posesivă, stiu că ce e al meu e pus deoparte”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Patrizia Paglieri are o relație la distanță, marcată deja de o despărțire și urmată la distanță de aproximativ o săptămână de o împăcare. Vedeta nu s-a ferit să admită că e geloasă și posesivă, fiind în același timp și orgolioasă. Cu toate acestea, este extrem de implicată și știe exact când să lase de la ea. Iată cum funcționează acum relația lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Patrizia, am așteptat să înceapă și noul tău proiect TV ca să facem acest interviu, astfel că te invităm pe tine să ne împărțășești primele impresii… Așadar, cum e la emisiune?

La „Dimineața cu noi mă simt ca acasă, mă simt foarte bine! Este ca o întâlnire la care îți inviți prietenii, asta e atmosfera în platou. Mă simt de parcă mă știu de multă vreme cu colegii mei, sunt foarte prietenoși; eu de-abia aștept să se facă dimineață și să ne revedem la emisiune. Acum mi-am intrat deja în ritm și să mă trezesc la 4 dimineața. (zâmbește) La 6 ajung pe platoul de filmare, pentru că vreau să mă asigur că am totul pregătit pentru rețeta din ziua respectivă. Mai bine ajung mai devreme decât să fiu pe grabă.

Patrizia-Paglieri-1-1Patrizia-Paglieri-1-1

Patrizia Paglieri, despre relația cu iubitul: „Fiind la distanță, e mai dificil uneori'

Trăiești o poveste de dragoste la distanță… Se zice că aceste relații nu prea au șanse de supraviețuire. În cazul tău, cum e?

Este o relație foarte frumoasă, dar, fiind la distanță, e mai dificil uneori. Nu este vorba că este dragoste mai puțină dacă stăm la distanță, ci că faptul că nu suntem fizic aproape poate îngreuna situația. Dar ne iubim și facem să funcționeze relația noastră, fie ea și de la distanță.

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri:„Mi-am făcut recent…”

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă'

Patrizia Paglieri: „Sunt o fire posesivă, geloasă, dar nu la extrem'

Cum ești tu ca iubită? Cât de implicată ești în relație și ce defecte crezi că ai? Ai să-ți faci vreun reproș?

Am o maximă încredere în Salvatore, iubitul meu, altfel nu cred că ar fi funcționat această relație, mai ales fiind la distanță. Sunt o fire posesivă, geloasă, dar nu la extrem. Știu că ce e al meu e pus deoparte. Este o gelozie normală, atunci când ții la cineva, mi se pare normală această gelozie, nu este una obsesivă. Sunt orgolioasă, dar știu când să las de la mine, când să îmi cer scuze…

Patrizia Paglieri: „De două ori am plâns în viața asta'

Patrizia, fără să exagerez, cred că ești cel mai vesel om pe care l-am văzut vreodată. Când ai plâns ultima oară?

Așa cum spuneam, de două ori am plâns în viața asta – când a murit mama mea și când a murit tata. Și dacă sufăr, o fac în tăcere, deși știu că nu e bine să nu mă eliberez, dar așa funcționez eu. Sunt o fire optimistă, vreau să văd doar partea plină a paharului; bine, asta nu înseamnă că sunt aeriană, că nu sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă și ce ne afectează, dar cred că aș trece eu mai ușor peste greutăți cu zâmbetul pe buze.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton