Părinții Andreei Tonciu divorțează: ”Menajera mi-a distrus familia. E căsătorită și e mai mică decât mine”

 Cruceru Cristina
.

Părinții Andreei Tonciu divorțează. Vedeta are parte de momente foarte grele, după ce a aflat că cei care i-au dat viață, urmează să o ia pe drumuri separate. După mulți ani de căsnicie, părinții brunetei se vor separa definitiv. Andreea Tonciu a spus adevăratul motiv al divorțului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Părinții Andreei Tonciu divorțează. Aceștia au depus deja actele și sunt pe cale să meargă pe drumuri diferite. Vedeta este devastată după ce a aflat ce s-a întâmplat între cei care i-au dat viață. Vinovat ar fi Răzvan Tonciu, care și-ar fi înșelat soția, pe Maria Tonciu, cu menajera familiei. Acest lucru a întristat-o grav atât pe Andreea Tonciu, cât și pe sora ei, Lorena. Bruneta a vorbit despre situația în care se află părinții ei, fiind foarte dezamăgită de toată situația.

Andreea-Tonciu2Andreea-Tonciu2

Andreea Tonciu a vorbit despre tot ce i s-a întâmplat mamei ei în ultima perioadă. Bruneta a fost invitată, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate despre divorțul din familia ei. Potrivit spuselor acesteia, tatăl ei a înșelat-o pe Maria Tonciu, chiar cu menajera familiei.

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor: „Eu sunt om de televiziune, ea nu e”

Citește și: Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedeta

Citește și: Zelenski, schimbare de strategie: „Suntem pregătiți să purtăm negocieri cu Rusia, atât timp cât nu este prea târziu”

Citește și: De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni'

Părinții Andreei Tonciu divorțează

Andreea Tonciu a spus lucrurilor pe nume, povestind cu lux de amănunte care a fost, de fapt, situația. Bruneta susține că tatăl ei regretă faptul că și-a înșelat soția, însă ar fi prea târziu, căci actele de divorț au fost deja depuse.

Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu', a spus Andreea Tonciu, în emisiunea 'La Măruță'.

Ba mai mult decât atât, Andreea Tonciu a dezvăluit că a vorbit cu menajera familiei, femeia cu care tatăl vedetei a avut o aventură.

'Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie', a mai spus bruneta.


Cum a aflat Maria Tonciu de aventura soțului

Maria Tonciu, mama Andreei și a Lorenei, ar fi aflat de aventura soțului ei cu menajera, în timp ce i-a auzit pe aceștia doi vorbind la telefon. Andreea Tonciu susține că atât ea, cât și Lorena au ajutat-o mult pe femeia cu care tatăl lor le-a înșelat mama.

'Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea', a mai spus Andreea Tonciu, în emisiunea TV precizată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton