Oana Roman, detalii neștiute despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase: "Nu a fost vorba despre diferența de vârstă. Nu este ușor să..."

 Cica Cristina
.

Oana Roman a vorbit despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, oferind noi detalii despre separarea acestora. Se pare că nu diferența de vârstă ar fi fost problema, ci felul de a fi al fostului tenismen.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman a ținut să precizeze că ține foarte mult la Ilie Năstase, omul pe care îl cunoaște încă din copilărie. Și-a exprimat regretul pentru divorțul prin care a trecut cu Brigitte, ea numărându-se printre cei care au insistat să rămână împreună.

Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi pare rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile”.

Citește și: Ioana Simion nu îl abandonează pe Ilie Năstase după divorț: „Voi avea grijă de el, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect”

Oana Roman: „Ilie Năstase, un copil rebel, care nu ține cont de norme”

Oana Roman mai spune că fostul tenismen este doar un copil rebel, care nu ține cont de reguli, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a reușit să rămână alături de cineva. Ioana, fiind o femeie așezată, posibil să își fi dorit mai multă liniște și, având în vedere caracterul total diferit al lui Ilie Năstase de aici a luat și naștere ideea de separare.

Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț:”A crezut că glumesc, nici acum nu crede”. Marele campion refuză, însă, să semneze

El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei', a mai spus Oana Roman la Vorbește Lumea.

Reamintim că Ioana Simion a depus deja actele de divorț și nu are de gând să facă vreun pas înapoi. Totuși, nu îl va abandona de tot pe Ilie Năstase, precizând că îl va ajuta la cumpărături sau să-l ducă cu mașina unde are nevoie.

Ioana-și-Ilie-Năstase-8Ioana-și-Ilie-Năstase-8

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ioana Simion, despre relația cu Ilie Năstase:”Îl duc unde are nevoie. Atât”. Ce planuri are după divorț

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton