O mai ții minte pe Teresa, faimoasa actriță de telenovele? Angelique Boyer este acum blondă și se iubește chiar cu actorul pe care îl detesta în telenovelă

 Cica Cristina
.

În urmă cu zece ani, telenovela Teresa făcea furori și cu atât mai mult actrița principală. Angelique Boyer a cucerit inimile multor bărbați, însă astăzi actrița este total schimbată. Iată cum arată!

După telenovela Rubi, își făcea apariția un nou personaj cel puțin la fel de controversat: Teresa, o frumoasă tânără ambițioasă, care a renunțat la dragoste în favoarea banilor.

La zece ani de la finalul telenovelei, în viața actriței Angelique Boyer s-au petrecut o serie de schimbări. Și-a schimbat look-ul, fiind acum blondă, însă și-a păstrat silueta și aerul senzual.

Frumoasa actriță se iubește astăzi chiar cu Sebastian Rulli, actorul care l-a interpretat pe Arturo și pe care actrița îl detesta la început în telenovelă, îndrăgostită fiind de un bărbat fără posibilități financiare. Până la final, Teresa s-a îndrăgostit de fermecătorul avocat și se pare că povestea celor doi a mers dincolo de telenovelă.

Actorii au mai jucat împreună și în alte telenovele precum De trei ori Ana sau Spune-mi că ești a mea. Chimia puternică dintre cei doi s-a observat pe micile ecrane, însă se pare că sentimentele au fost mai puternice în realitate.

Sebastian Rulli: „Această relație este perfectă”

Cei doi au fost nevoiți să pună punct relațiilor anterioare pentru a se putea afișa împreuna. Angelique Boyer a încheiat relația de patru ani cu Jose Alberto Castro, producătorul telenovelei Teresa, care era cu 28 de ani mai în vârstă, iar Sebastian Rulli abia trecuse printr-un divorț de Cecilia Galliano, o cunoscută prezentatoare în Mexic cu care are și un copil și era implicat într-o relație cu Aracely Arambula.

Sunt de aproximativ șase ani împreună și momentan nu au gânduri de căsătorie pentru că sunt fericiți și nu au nevoie de un act pentru a dovedi acest lucru: „Nu vreau să ne căsătorim acum, pentru că am trăit acaestă experiență și nu a fost una dintre cele mai bune din viața mea, așa că sunt fericit și această relație este perfectă. Suntem fericiți cu adevărat. Nu știu de ce să mă căsătoresc dacă sunt așa de fericit. Nu cred atât de mult în căsătorie. Cred că este o bucată de hârtie, o semnătură care nu lasă nimic clar. Cred în dragoste și angajament real”, a spus Sebastian RullI, potrivit perfecte.ro.

Teresa-Angelique-Boyer-1Teresa-Angelique-Boyer-1

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton