O mai ții minte pe Kelly Taylor din Beverly Hills 90210? Cum arată Jennie Garth la 48 de ani, după ce a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus

 Cica Cristina
.

Cu siguranță, frumoasa Kelly din Beverly Hills a cucerit multe inimi în anii 90! Energică și mereu cu un aer fresh, blondina a impresionat telespectatorii și, cu siguranță, mulți nu au putut să o uite! Ei bine, anii au trecut și Jennie Garth a ajuns la 48 de ani. Iată cum arată astăzi actrița și cât de mult s-a schimbat în ultimii ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se spune că timpul nu iartă pe nimeni, însă Jennie Garth se menține în formă la 48 de ani, cu toate că în trecut s-a confruntat cu fluctuații de greutate. Vedeta și-a revenit spectaculos în ultimii ani și arată splendid!

Vedeta a avut de depășit mai multe greutăți de-a lungul timpului. Cariera nu i s-a terminat după ce a cunoscut ascensiunea în serialul-fenomen Beverly Hills, 90210, ci și-a mai făcut apariția în producții de succes, precum „The $treet”, „What I Like About You”,”Mystery Girls”, „The Last Cowboy”, „Accidentally in Love” sau „A Time to Dance”. În plan personal, lucrurile nu au stat deloc pe roze.

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă:„Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă' / EXCLUSIV

Jennie Garth a trecut pri două divorțuri dureroase

Vedeta a trecut printr-un divorț de muzicianul Daniel B. Clark în 1996, după 2 ani de mariaj. Actrița credea că și-a găsit fericirea pentru totodeauna în brațele lui Peter Facinelli, căruia i-a dăruit și trei fete: Fiona Eve, în vârstă de 13 ani, Lola Ray, în vârstă de 17 ani și Luca Bella în vârstă de 23 de ani.

Citește și: Lora a recunoscut abia acum ce probleme de sănătate a avut în Bali:'Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile'

Din păcate, în urmă cu 7 ani, a trecut printr-un nou divorţ dureros, despărţindu-se de Peter Facinelli. S-a luptat cu depresia și tot în aceeași perioadă a slăbit 13 kilograme, revenind în formă.

S-a luptat apoi, din nou, cu kilogramele în plus, însă, în cele din urmă blondina și-a recăpătat tonusul de altă dată. Acum arată splendid, dovadă stând ultimele sale apariții!

În plus, vedeta și-a refăcut viața, în 2015, cu actorul Dave Abrams. Se spune că a treia oară este cu noroc, astfel rămâne de văzut dacă cei doi vor îmbătrâni împreună!

Citește și: A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani:„O parte a sufletului e sfâșiată'

FOX Summer TCA 2019 All-Star PartyFOX Summer TCA 2019 All-Star Party

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton