O mai știi pe Colombina de la ”Abracadabra”? Cum arată și cu ce se ocupă acum Andreea Caranda. E supersexy la 40 de ani!

 Oana Popoiag
.
Andreea Caranda AbracadabraAndreea Caranda Abracadabra

Emisiunea 'Abracadabra' a fost o adevărată fabrică de vedete, însă nu toți copiii au ales calea celebrității. Unul dintre aceștia este Andreea Caranda, care are acum 40 de ani și a făcut carieră în televiziune. Nu în fața, ci în spatele camerelor. Bruneta are un copil adolescent și este divorțată.

Emisiunea 'Abracadabra' a fost o adevărată rampă de lansare pentru copiii-actori de atunci, care făceau senzație alături de magicianul interpretat de Marian Râlea. Dana Rogoz este cel mai sonor exemplu, Ducu Ion, de asemenea, și să nu o uităm pe regretata Mica, care, din păcate, a murit în urmă cu câțiva ani, la doar 31 de ani, de ciroză hepatică.

Ce carieră a ales Andreea Caranda după ce a ieșit din 'Abracadabra'

Una dintre cele mai vizibile mici vedete de la Abracadabra a fost Andreea, interpreta Colombinei și totodată liderul de vârstă al grupului. Spre deosebire de o parte din colegii ei, care au rămas în lumina refectoarelor, Andreea a ales o carieră în televiziune, dar în spatele camerelor.

Avea doar 12 ani când a intrat în televiziune, iar acum, la 40 de ani, este producător tv la Pro Tv, pentru emisiuni de succes precum 'Vorbește Lumea', 'Vocea României' sau 'Românii au talent'. Ce nu se știe despre Andreea Caranda este că, la doar 21 de ani, a devenit producătorul emisiunii cu un succes imens la public, „De 3x femeie„, prezentată de Mihaela Tatu la Acasă Tv. Andreea are un divorț la activ și un băiețel care are deja 15 ani, David.

Andreea Caranda, despre anii petrecuți la 'Abracadabra'

 'Fiind, la Abracadabra, cea mai mare dintre copii, eu îi organizam: care intra primul la duș, care cum se îmbrăca, cum mergeam la masă, cum ieșeam de la masă, cum ne făceam bagajele, cumva, eram tot timpul bună pe organizare. Am urât tot timpul statutul ăsta de 'soră mai mare' pentru că responsabilitățile erau pe mine. Dacă se întâmpla ceva, eu eram de vină', a povestit Andreea Caranda pentru perfecte.ro acum ceva vreme, amintindu-și de anii de glorie Abracadabra.

Mă recunoaște lumea pe stradă și acum. Lumea îmi spune: 'Te știu de la Abracadabra'. Sunt unii care îmi spun: 'Te știu de undeva, dar nu știu exact de unde, tu ești tipa aia de la televizor'. Dar sunt oameni care îmi spun concret: tu ești Andreea de la Abracadabra. Mi se pare fabulos. Pe Facebook, primesc și acum cereri în căsătorie sau sunt oameni care îmi spun că mă urmăresc de ani de zile. La un moment dat, devenise o povară. Acum o iau ca pe un lucru frumos', a declarat pentru aceeași sursă Andreea.

Foto: Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton