Noi secrete ies la iveală despre Meghan Markle. S-a aflat de ce era nesuferită ”Ducesa Dificilă” în ochii angajaților de la Palatul Buckingham

 Oana Popoiag
.

Poreclită 'Ducesa Dificilă' de angajații de la Buckingham câtă vreme a stat în Londra, Meghan Markle a fost motivul pentru care mare parte din personal și-a dat demisia. După plecarea ei în America, încep să iasă la iveală tot mai multe secrete. Se pare că staff-ul regal nu o avea la inimă pe Meghan din cauza lipsei de respect vădite pe care aceasta o arăta față de monarhie, dar și din cauza trecutului ei de vedetă tv.

Sunt deja câteva luni de la Megxit, iar apele s-au mai liniștit după ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au rupt de familia regală britanică, alegând să locuiască alături de bebelușul lor în vârstă de un an în California.

Pe durata șederii cuplului în Marea Britanie, deseori au ieșit la iveală zvonuri despre firea dificilă a brunetei și demisiile pe bandă rulantă ale angajaților ei. Din cauza caracterului imposibil ca ducesă, aceasta a primit tot felul de porecle, printre cele mai sugestive fiind 'Uraganul Meghan' sau 'Ducesa dificilă'.

De ce nu o plăceau angajații de la Buckingham pe Meghan Markle

Camilla Tominey, jurnalistul The Telegraph care scrie de peste un deceniu despre familia regală britanică, a explicat pentru The New Yorker motivele ce au dus la disensiuni majore între Meghan Markle și staff-ul de la Palatul Buckhingham. Conform acesteia, a fost vorba despre o 'ciocnire culturală' între libertina canadiancă și personalul britanic, nemulțumit de trecutul de vedetă al lui Meghan Markle, dar și de lipsa de respect arătată de brunetă față de monarhie.

'Există o ierarhie a personalului care se află la Palatul Buckingham de ani de zile, pentru a servi regina şi ţara. Pprin urmare, au existat divergenţe în ceea ce priveşte pretenţiile avute de Harry şi Meghan, în special de ducesă, la modul: «Ei bine, stai un pic, cine crezi că eşti?», a explicat jurnalista britanică.

Meghan Markle, comportament imposibil față de angajații ei, cât a fost ducesă

În Regat, au circulat tot felul de povești despre caracterul imposibil al Ducesei de Sussex, multe voci din anturajul acesteia susținând că Meghan era obsedată de control, că avea prea multe pretenții și că își teroriza angajații.

Aceste zvonuri au fost alimentate, evident, și de lanțul de demisii de la Palatul Kensington, care a culminat cu cea a asistentei personale a Ducesei de Sussex, după doar șase luni de la nunta regală. Iar dacă la asta adăugăm și speculația că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton la puțin timp după ce născuse, tabloul este complet…

Meghan MarkleMeghan Markle

Foto: Hepta

Citește și: Planurile cuplului Meghan Markle – Prințul Harry pentru prima aniversare a fiului lor, date peste cap de coronavirus! Archie ar fi trebuit să fie sărbătorit în Marea Britanie, cu Regina!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton