Noi detalii ies la iveală cu privire la moartea lui Michael Jackson. Megastarul se temea că ar putea fi asasinat: "Simt că cineva vrea să scape de mine"

 Cica Cristina
.

Noi detalii în legătură cu moartea Regelui Pop au ieșit la iveală și odată cu acestea o nouă răsturnare de situație! Grupul Anonymous a dezvăluit date neașteptate, printre care și ultima conversație purtată de Michael Jackson.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Un val de controverse a luat naștere, după ce hackerii de la Anonymous au publicat discuția pe care megastarul ar fi avut-o cu avocatul său înainte de a muri. Se pare că Michael i-ar fi mărturisit lui Dieter Weisner că se teme penru viața lui, întrucât mai multe persoane ar dori să îl omoare.

„Nu știu dacă ar trebui să-ți spun asta, nu știu cine ar putea să asculte asta. Pot fi niște persoane care vor să scape de mine. Nu vor să mai exist. Nu pot să vorbesc despre ele la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în adâncul inimii mele că cineva vrea să scape de mine', i-ar fi dezvăluit Regele muzicii pop.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos:„Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna'

Michael Jackson: „Poate să spună că a fost o supradoză de droguri”

Se pare că ar fi fost vorba despre cineva exrem de influent, poate mai puternic decât Guvernul, grija artistului fiind pentru copiii săi. Michael ar fi expus mai multe teorii în legătură cu moartea sa și nu ar fi exclus posibilitatea de a i se înscena că ar fi luat o supradoză de droguri.

„Poate să mă împuște, să mă înjunghie, poate să spună că a fost o supradoză de droguri… poate să facă multe. Nu este Guvernul, e mai mult de atât. Nu mă interesează de viața mea, nu-mi pasă, vreau ca, în special, copiii mei să fie bine', ar mai fi explicat Michael Jackson, potrivit spynews.ro.

Citește și: Strigătul disperat al unei mame! Viorica de la Clejani varsă lacrimi amare și se teme pentru viața copiilor ei:'Nu vreau ca Margherita să se omoare din cauza depresiei'

Michael Jackson a murit în urmă cu 11 ani, pe când avea 50 de ani. Cauza oficială a morții a fost o intoxicație cu propofol.

Archive imageArchive image

Sursa foto: Hepta

Citește și: Jennifer Aniston a scos la licitație o fotografie nud, de acum 25 de ani.Banii vor fi folosiți pentru pacienții bolnavi coronavirus, care nu-și permit tratamentele

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton