Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: "Nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe" / EXCLUSIV

.

Ultimul an a fost, cu siguranță, cel mai bun și cel mai fericit pentru Alina Ceușan! În iulie 2019, i-a jurat credință veșnică bărbatului pe care-l iubește deja de opt ani, apoi a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express, iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată! În septembrie, cea mai cool blondă din Instagramul românesc va deveni mamă, prilejul perfect pentru a afla toate noutățile din viața ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina, felicitări! Vei fi o mămică tânără. Cum a fost pentru tine momentul în care ai aflat că ești însărcinată? Ne poți detalia puțin?

A fost un moment emoționant, dar și puțin confuz pentru mine. Deși a fost cumva o sarcină planificată, am aflat destul de târziu, nu mi-am dat seama că sunt însărcinată. Am conștientizat în același timp că trebuie să las emoțiile și grijile la o parte și că urmează o etapă foarte importantă din viața noastră.

Ești însărcinată în șase luni. Cum a fost sarcina până acum? Te-ai confruntat cu probleme, în primul trimestru, așa cum se întâmplă adesea? Cum a evoluat totul?

Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoțiilor, cât și al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranțe, ca să zic așa, și anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină…

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Cum a fost momentul când ți-ai văzut bebelușul prima dată la ecografie?

A fost emoționant… mai ales că aveam deja două luni de sarcină și, deși nu se vedea mare lucru, faptul că i-am auzit bătăile inimii m-a făcut să-mi spun din nou: „This is real, this is happening!. Nu mă așteptam să-i aud bătăile inimii de la primul control.

Ne aflăm într-o perioadă grea, în care trebuie să stăm în casă pentru a ne feri de noul coronavirus. Tu cum te-ai protejat în tot acest timp, mai ales că ești însărcinată?

Eu m-am simțit foarte bine în această perioadă și chiar m-am bucurat de faptul că pot sta acasă și că nu trebuie să merg la foarte multe evenimente și joburi, mai ales spre București. A fost o perioadă foarte frumoasă și liniștită… Eu și Raul am apucat să stăm practic două luni întregi împreună, ceea ce cred că este un moment unic pentru noi și pentru viitoarea noastră familie.

De ce te temi cel mai mult în această perioadă? Ce măsuri de precauție îți iei?

Sinceră să fiu, nu mă tem de nimic. Îmi iau doar măsurile obișnuite de precauție, ca orice alt cetățean al țării, în rest sunt o fire foarte relaxată și iau lucrurile așa cum vin. Cred că asta e important.

Citește și:Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore:„Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!' / EXCLUSIV

Este deja perioada în care nu ne mai sunt impuse reguli atât de stricte, tu cum te comporți? Cât de des ieși din casă, cât de des te expui?

Sunt în continuare acasă, am foarte multe proiecte video pe care le lucrez momentan, încerc să aduc content nou și calitativ pe canalul meu de YouTube; asta înseamnă foarte multe ore de editare în etapa de post-producție… Voi merge pe la birou, în Cluj, strict pentru proiectele legate de firma noastră de costume de baie și colecțiile-capsulă. În rest, nu mai merg spre București momentan.

Ce sfat le dai cititoarelor noastre care sunt, acum, însărcinate?

Să fie relaxate! Să-și ia timp pentru ele, să citească diverse cărți, să se bucure de perioada asta frumoasă, să facă sport, să se îngrijească, să nu uite că sunt femei, în primul rând, și apoi mame… Într-un final, să facă exact așa cum simt că ar trebui să facă în fiecare moment, e  intuitiv  și esențial unei vieți trăite din toată inima!

Citește interviul integral în Revista VIVA! de iunie.

Alina-Ceusan-1Alina-Ceusan-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Primele imagini cu Alina Ceușan însărcinată. Bloggerița va naște în septembrie:'Nu mai este nevoie de alte cuvinte'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton